Home Actualitate Sechestru pe averile PDL-iștilor

Sechestru pe averile PDL-iștilor

DISTRIBUIŢI

Deputaţii PDL Alin Popoviciu şi Cornel Sămărtinean şi liderul PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc au averile sub sechestru asigurator, sechestru dispus de către DNA, informează pressalert.ro Şeful PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc şi deputaţii PDL Alin Popoviciu şi Cornel Sămărtinean au fost audiaţi, luni, la sediul DNA, în dosarul închirierii spațiilor din Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timişoara.

Alin Popoviciu a încercat să ascundă sosirea la DNA, intrând cu maşina în subsolul clădirii. „Nu mă ascund, dar asta e. Am cartelă de acces. Ne-au chemat pentru dosar”, a susţinut Popoviciu. Cornel Sămărtinean a ales şi el să intre prin subsolul clădirii pentru a merge la DNA. Ancheta DNA în dosarul închirierii spațiilor din Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timişoara către firma Trinvest Bakery SRL a lui Cristian, verişorul deputatului PDL Alin Popoviciu, în perioada în care instituţia era condusă de Cornel Sămărtinean continuă.

Fostul director al aeroportului, deputatul Sămărtinean, şi fostul director comercial, Marius Mezin, sunt acuzaţi de abuz în serviciu, iar Popoviciu şi Ostaficiuc de instigare la abuz în serviciu. Licitaţia a fost trucată, pentru cele trei spaţii participând aceleaşi firme, iar preţul de la care a început licitaţia a fost micşorat considerabil. De asemenea, tot din banii aeroportului, cel mai mare dintre spaţii a fost amenajat tot pe banii instituţiei, deşi aceasta era obligaţia chiriaşului.

Avocaţii acestora susţin că au fost chemaţi la DNA în legătură cu expertiza solicitată pentru stabilirea prejudiciului în acest dosar de corupţie.

După aproximativ jumătate de oră, cei trei au părăsit clădirea.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.