Acasă Actualitate Șefă din poliție înregistrată în ședințe: „Să mă lingi în p***ă!”, ”Să-mi...

Șefă din poliție înregistrată în ședințe: „Să mă lingi în p***ă!”, ”Să-mi mânânci c***!”, ”În p*** mea, sunt comisar, nu pot munci cot la cot cu nişte căcaţi de agenţi”

DISTRIBUIȚI

O sesizare anonimă postată pe site-ului unui sindicat din Poliţie a dus la o anchetă internă la Serviciul Logistic din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi.

Plângerea publicată online nu a putut fi verificată la faţa locului de către echipa de control, niciunul dintre poliţiştii din structură nefiind de acord să-şi asume acuzaţiile ce îl vizau pe şeful structurii, comisarul de poliţie Mihaela Ghimpu. Poliţista era acuzată de nereguli privind pontajele, dar, mai ales, de comportament indecent faţă de colegi, pe care ar fi obişnuit să îi înjure şi umilească. Echipa de control a descoperit câteva pontaje nelegale, motiv pentru care a sancţionat-o simbolic pe Ghimpu. „În urma controlului tematic efectuat s-a dispus atenţionarea şefului serviciului şi a unui poliţist din cadrul serviciului. De asemenea, s-a dispus cercetarea administrativă a şefului serviciului, cercetare care a fost finalizată fără a se impune aplicarea unei alte sancţiuni“, au precizat reprezentanţii IPJ Iaşi. Înjurături ca la uşa cortului? În lipsa unor declaraţii asumate, acuzaţiile privind limbajul licenţios nu au putut fi probate, simpla petiţie online neasumată fiind insuficientă pentru sancţionarea lui Ghimpu. „Şeful serviciului, comisar de poliţie Ghimpu Mihaela îşi tratează subalternii în cel mai josnic mod posibil. În şedinţe aceasta foloseşte adesea un limbaj trivial, greu de reprodus, suntem jigniţi, ni se spune că din vina noastră nu are timp să se spele nici la p***ă, totul fiind de faţadă, încercă să scoată mereu în evidenţă cât de mult munceste dumneaei si cat de trântori suntem noi”, se precizează în petiţia publicată de Sindicatul „Diamantul”. În acelaşi document se menţionează că mai mulţi subalterni de-ai comisarului ar dori să se transfere în alte secţii. „Preferăm să stăm plini de noroi şi în frig decât să fim jigniţi în fiecare zi”, se precizează în sesizare. În acelaşi document sunt relatate alte expresii pe care Mihaela Ghimpu le-ar fi adresat subalternilor: „Poate nu ştii cui te adresezi, eu sunt comisar de poliţie”, „Să vă f**!”, „Să mă lingi în p***ă!”, ”Să-mi mânânci c***!”, ”În p*** mea, sunt comisar, nu pot munci cot la cot cu nişte căcaţi de agenţi”. „Nu este corect ca o persoană care fumează şi bea cafea prin toate birourile, să jignească şi să umilească lucrătorii în ultimul hal, să fie plătită cu peste 10.000 de lei pe lună, cum nu este corect nici faptul că unii agenţi din cadrul Serviciului Logistic care sunt «aliaţii» doamnei comisar să beneficieze de salarii de peste 5.000 de lei pe lună, fiind neoperativ, în timp ce agenţii operativi care lucrează la ordine publică şi îşi pun zilnic viaţa în pericol beneficiază de un salariu cu aproximativ 1.000-1.500 lei pe lună”, se mai arată în acel document. Contactată de Adevărul, comisarul Mihaela Ghimpu a refuzat să comenteze acuzaţiile care i-au fost aduse. Motivul tăcerii, ne-au declarat surse din poliție, ar fi că aceasta ar fi aflat că a fost înregistrată în ședințe în pline crize de isterie.

2 COMENTARII

  1. Din cate cunosc eu politia Romana are psihologi, fata asta nu are superiori care sa ceara o expertiza psihiatrica sau asteapta ca la un viitor acces de furie sa inceapa asta sa inpuste oameni.
    Se stie ca testele astea psihologice sunt irelevante dar pot fi utile in astfel de cazuri,parca ati dat chiar in ziarul asta un exemplu in care daca un philog daca vrea sa te”zboare”din politie te”zboara” si fara motiv doar pentru ca asa te vrede el, inapt din punct de vedere psihic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.