DISTRIBUIȚI
călinoiu

Administrația Națională Apele Române colcăie de directori numiți pe criterii politice, funcțiile fiind împărțite și pe plan central și pe plan local între partidele aflate la putere și UDMR. Directorii astfel numiți, au grijă să angajeze neamurile și amantele politicienilor drept răsplată. Un astfel de caz este și cel al baronului local PSD din Gorj, Ion Călinoiu care, deși este inginer agronom de profesie a fost numit prin decizia Directorului General al ANAR director la SGA GORJ, desigur fără concurs. Condamnat deja la închisoare cu amânarea aplicării pedepsei pe un termen de supraveghere de doi ani, termen care expiră în 30 martie 2019, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu a decis acum să avanseze femeia de serviciu din instituție pe postul vacant de laborant chimist. Concursul va avea loc luni, 12 noiembrie 2018.  Nicio altă persoană din afara instituției nu a putut participa la acest concurs deoarece a fost organizat concurs/examen de promovare. Cerințele de participare la concurs au fost ca aspirantul/ aspiranta să aibă absolvit liceul de chimie și să nu aibă vechime. Călinoiu știe cum să jongleze cu legislația și rareori i se înfundă, primind pedepse cu suspendare sau deloc. Pe lângă calitatea de infractor, Călinoiu mai deține și calitatea de incompatibil declarată de ANI pentru că a fost simultan preşedinte de Consiliul Judeţean şi expert în cadrul unui proiect derulat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj. Cele două calități și cea de fost președinte al PSD Gorj i-au oferit lui Călinoiu postul bănos de director al SGA Gorj, fără să aibă habar de domeniul hidrotehnic.
Oamenii din Tîrgu Jiu susțin că femeia de serviciu care urmează să fie avansată laborant „pentru merite deosebite” este soția șoferului lui Călinoiu, în locul ei urmând să fie angajată ca femeie de serviciu soția șoferului fostei directoare a SGA Gorj, Doina Isar, actuală ingineră șefă.

I-am adresat miercuri cinci întrebări directorului general al ANAR, Victor Sandu și el parașutat pe funcție de la un service auto de trezorierul PSD. Până la publicarea acestui articol nu a răspuns. Poate calculează și tot îi dă cu virgule. Iată întrebările:

1. Care au fost criteriile după care a fost numit director al SGA Gorj, dl. Ion Călinoiu, având în vedere că e absolvent de Agronomie?
2. A participat la un concurs sau a contat sprijinul politic acordat de PSD în decizia luată?
3. Care este pregătirea profesională a femeii de serviciu de la SGA Gorj ce urmează a fi avansată pe 12 noiembrie pe postul de laborant?
4. Care este explicația că nu se pot depune pentru funcția de laborant candidaturi din afara instituției?
5. În ce interval de timp estimați că o femeie de serviciu din structura ANAR poate promova într-o funcție de director?

Sursă foto Ion Călinoiu: Impact în Gorj

16 COMENTARII

  1. Oare de ce nu are nimeni din nici o conducere coloană? De au devenit toți de cea mai joasă speță de ticăloși? Pe ea de ce se îndreaptă această țară frumoasă și bogată spre colaps ? Offf! De ce nu există nimeni care să pună cap la cap toate relele și să le distrugă???

  2. Asteptati mult si bine ca un EDITAT ca asta nu va raspunde si nu mai taiati mesajele ca asta este adevarul despre mafia din Ministerul mediului si Apele Romane !! Parca erati de alta parte a baricadei!

  3. Desi a plecat din SGA GORJ, mereu vine prin unitate ,numai sa bage zâzanie .,asa cum face si la CJ GORJ , numai ca acolo nu – i merge.Sa speram ,ca va intelege, ca trebuie sa ne lase in pace,

  4. De foarte mult timp nu s-a mai citit un articol serios de analiza a coruptiei din Ministerul Mediului si respeciv ANAR! a plecat individul corupt SANDU acest HABARNIST PSD + ALDE si a venit de la UDMR alt HABARNIST pus de ORBAN politic pentru sustinere in caz de nevoie !!! De ce oare PNL face cu buna stiinta aceleasi ilegalitati ca si PSD !! poate cred ca la ANAR este un fel de aprozar unde de la fiecare partid face afaceri cu firme de la partide !?? trist este ca si sindicalistii nu mai spun de frica de ani de zile nimic! dar nici asazisii ” lideri” din care unii iesiti la pensie de frica nu mai iau nici o atitudine poate cea de PARVENITI, care au facut ani de zile pe ascuns jocurile directorilor corupti si manjiti de spagi de la lucrari, balstiere, din angajari etc, RUSINE lideri de PAIE !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.