Acasă Actualitate Șeful DIICOT confirmă că oasele găsite în curtea monstrului au ADN-ul Alexandrei....

Șeful DIICOT confirmă că oasele găsite în curtea monstrului au ADN-ul Alexandrei. Cumpănașu se răzbună pe doctori

DISTRIBUIȚI
Șeful DIICOT, Felix Bănilă, a precizat că raportul INML arată că oasele găsite în butoiul din casa din Caracal conțin ADN-ul Alexandrei, de aceea anchetatorii consideră că lucrurile sunt deja clare, însă cercetările nu sunt oprite.
„La dosarul cauzei au venit acele concluzii preliminare din care rezultă că a fost identificat profilul genetic al minorei, în proporție de 99,90%. Din punctul nostru de vedere, acestea sunt oarecum clare pentru noi, însă cercetările continuă”, a declarat șeful DIICOT, Felix Bănilă.
Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a depus o plângere la Parchetul General prin care cere anchetă penală la INML pentru că doctorii de aici s-ar fi grăbit în privința analizelor care arată că oasele din butoiul din casa lui Gheorghe Dincă au ADN-ul minorei.
Desigur că o familie disperată se agață de orice detaliu dar Cumpănașu acționează haotic și fără să gândească. Probabilitatea ca rețeaua din care ar face parte Dincă să aibă influență la medicii de la INML este zero. Să fim totuși rezonabili.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.