Acasă Actualitate „Fă, Doina!” anunță că mafia lemnului a vrut să o ucidă cu...

„Fă, Doina!” anunță că mafia lemnului a vrut să o ucidă cu mercur. Actualul ministru se simte bine

DISTRIBUIȚI

După Gabriela Firea care bănuiește că o mână criminală i-a introdus o sârmă în formă de cerc în mâncare pentru ca mai apoi sârma să se desfășoare în colonul primarului general, ba chiar să crească de la 3 cm la Pandele la 4 cm la firea, și vicepreședintele PSD Doina Pană a relatat cum a aflat în 2017-2018 că este intoxicată cu mercur după ce a plecat din funcția de ministru al Pădurilor în cabinetul Mihai Tudose. Fostul ministru a sugerat că bănuiește că a fost otrăvită intenționat.

„Eram ministru al Pădurilor în Guvernul Tudose, în 2017. Pe la sfârşitul lui noiembrie, am început să mă simt foarte rău, am mers la medic, am aflat că aveam probleme foarte mari cu inima. Am urmat tratament şi, cu toate astea, mă simţeam tot mai rău. Pentru că epuizasem toate analizele specifice, am fost trimisă într-un final să fac şi o analiză toxicologică. În 15 ianuarie 2018, din analiza pentru metale grele, a reieşit intoxicaţie cu mercur în concentraţie mare. Pentru că îmi depusesem demisia, dat fiind faptul că mă simţeam foarte rău, încă din 3 ianuarie, n-am putut pleca până în 29 ianuarie pentru că nu a semnat preşedintele Iohannis, am depus plângere la poliţie abia la începutul lunii februarie. N-am făcut plângerea cât eram încă ministru pentru că, în caz că se afla, ar fi dăunat imaginii României. Vă daţi seama, ministru în guvernul României otrăvit”, a spus Doina Pană la Antena 3.
Acum că povestește nu mai afectează imaginea României, că a supraviețuit, probabil.

Întrebată dacă bănuieşte pe cineva, Doina Pană a indicat mafia din industria lemnului:

„Vă daţi seama că eu eram ministru la Păduri, eu luasem încă din 2014 mai multe măsuri, încât de la 8,8 milioane mc cât se tăiau ilegal pe an, s-a ajuns la 0,4 milioane mc/an. Vă daţi seama cam ce prejudicii financiare am generat pentru cei care se ocupau cu tăierile ilegale de arbori?”.

Din declarația lui Pană reiese că ministrul care i-a luat locul care nu e încă otrăvit, e pe mână cu mafia lemnului!

Cum Dragnea a abandonat pista de anul trecut cu cei patru criminali (cam proști) trimiși să îl lichideze după ce s-au cazat la Hilton, așteptăm poveștile alea adevărate cu păpușile Vodoo și magia neagră!

1 COMENTARIU

  1. Tuta asta n-a facut NIMIC ca si ROVANA PLUMB impotriva MAFIEI BALASTIERELOR care au distrus cursurile de apa ale Tarii si se da otravita! hai lasane si dute de unde ai venit!!JENANT!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.