Acasă Actualitate Sobaru a fost reținut

Sobaru a fost reținut

DISTRIBUIȚI

Poliția Capitalei informează că bărbatul care, aflat la volanul unui autoturism, a lovit cu intenție una dintre barierele de acces spre sediul Guvernului, miercuri, a fost audiat de polițiști pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, la finalizare fiind emisă ordonanță de reținere pentru comiterea infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

”În cursul acestei zile, la sediul Secției 1 Poliție a fost condus, de către un echipaj de jandarmi, un bărbat care, aflat la volanul unui autoturism, a lovit cu intenție una dintre barierele de acces spre sediul Guvernului României. Menționăm faptul că, acesta nu prezenta leziuni, deține permis de conducere valabil, iar autoturismul este proprietate personală.

Bărbatul a fost audiat de polițiști pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, la finalizare fiind emisă ordonanță de reținere pentru comiterea infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Acesta va fi prezentat unui procuror pentru dispunerea măsurilor corespunzătoare în cauză”, precizează sursa citată, adăugând că cercetările au fost efectuate sub coordonarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Adrian Sobaru, devenit cunoscut după ce s-a aruncat de la balconul sălii de plen a Parlamentului într-o tentativă de sinucidere în semn de protest, a intrat miercuri cu mașina în gardul de la Palatul Victoria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.