În această vară, Robert Negoiță a contractat fără licitație publicitate în mass-media în valoare de 6 milioane de Euro din care o parte importantă a ajuns la ziarul patronat de Mădălin Stan, zis Mădălin de la Giurgiu, al doilea soț al Sorinei Docuz, arată într-o anchetă jurnaliștii de la G4 Media. Fostă Miss Buzău, Sorina a bifat până la 30 de ani doi soți, pe Robert Negoiță, cu 19 ani mai mare, și pe Mădălin de la Giurgiu, cu 13 ani mai mare, având câte un copil cu fiecare. Între ei a avut o scurtă relație și cu Alin Niculae, că femeia e cam foarte frumoasă. Marcel, cu 24 de ani mai mare e topit după ea.

Sorina a devenit celebră după ce a pozat goală pentru reviste de profil (vezi foto AICI).

Informația că „Marcel e îndrăgostit de Sorina Docuz fosta nevastă a lui Robert Negoiță”, a apărut în anul 2021 în Ziarul de Cluj condus de jurnalistul Liviu Alexa devenit între timp și președinte al PSD Cluj. Alexa anunța atunci că „Marcel Ciolacu a fost la Mykonos, unde a fost surprins la o masă cu amanta sa actuală, Sorina Docuz, Bănicioiu și Ghiță.”

Surse politice au declarat la începutul anului trecut pentru G4 Media că Sorina este văzută tot mai des în ultima perioadă la sediul partidului din Kiselleff, aceasta fiind foarte apropiată de liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Această legătură strânsă între Marcel și Sorina i-a adus surorii buzoiencei, Elena Cristina Arghir, fostă Docuz, o numire în Consiliul de administrație al Loteriei Române pe locurile revenind PSD, iar Sorinei multe, multe privilegii.

Sorina a devenit celebră după ce a pozat goală pentru reviste de profil (vezi foto AICI) și apoi s-a căsătorit cu Robert Negoiță.

După ce a divorțat și de Mădălin Stan, Sorina a intrat într-un con de umbră până l-a fermecat pe Marcel Ciolacu, însurat cu Roxana, o femeie discretă, de profesie ingineră chimistă.

Se pare că frumoasa Sorina a tras cartea câștigătoare de data asta și poate ajunge chiar prima doamnă a României, desigur dacă PSD ar mai putea câștiga vreodată președinția țării.

Menționăm că presa tace pe acest subiect și pe altele, fiind plătită de PSD din banii publici alocați partidelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.