Acasă Actualitate Sondaj: un candidat unic al opoziției în București ar câștiga alegerile și...

Sondaj: un candidat unic al opoziției în București ar câștiga alegerile și ne-ar scăpa de Firea

DISTRIBUIȚI

Dacă PNL, USR, PLUS și PMP se vor prezenta cu un candidat unic la alegerile locale din capitală, bucureștenii ar scăpa de incompetenta Gabriela Firea și acoliții ei din Voluntari numiți în toate fincțiile importante. Dacă mâine ar fi alegeri, candidatul susținut de PNL, USR, PLUS și PMP ar obține 46% din voturi iar cel al PSD și ALDE ar obține doar 38% iar într-o alianță cu partidul mitomanului de Victor Ponta ar obține 45%.

Centrul de Sociologie Urbană și Regională – CURS a dat publicității datele privind celui nou sondaj de tip OMNIBUS în Municipiul București. Cercetarea este făcută din două în două luni pe un eșantion reprezentativ de 1067 de respondenți pe bază de interviuri față în față la domiciliul acestora.

Potrivit cercetării efectuate în perioada 29 martie – 15 aprilie dacă duminică ar fi organizate alegerile europarlamentare PSD ar fi votat de 27% (un punct în plus față de studiul din februarie și o scădere de 5 procente față de studiul din noiembrie).

Locul secund este în continuare ocupat de Alianța 2020 (USR+PLUS) cu 21% (cu două procente mai puțin față de februarie).

Locul al III-lea este ocupat de PNL cu 19%, un reviriment dacă ținem cont că în ultimele două studii liberalii au fost constant la locul IV (PNL înregistra doar 15% în studiul din noiembrie 2018 și 15% în studiul din februarie 2019).

Pe locul IV este ALDE cu 17%. Oamenii lui Tăriceanu s-au consolidat serios în Capitală.

La mare distanță urmează Pro România cu 7% și PMP cu 6%

Datele tehnice: Sondajul a fost realizat în Municipiul București pe un volum eșantion de 1067 respondenți și are o marjă de eroare de +/- 3,0% la un nivel de încredere de 95% prin interviuri față în față la domiciliul respondenților. Perioada: 29 martie – 15 aprilie 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.