Acasă Actualitate Soțul avocatei lui Dincă, acuzat că a violat o fată de 16...

Soțul avocatei lui Dincă, acuzat că a violat o fată de 16 ani. Tonel Pop a povestit cum îl apără femeia pe nemernic

DISTRIBUIȚI
Gigel Firică, un mic afacerist din Caracal, dar care locuiește într-o vilă uriașă și care ar fi făcut bani din comerțul cu piese auto și cu termopane a fost demascat de oamenii din Caracal ca fiind partener de afaceri al lui Gheorghe Dincă. Oamenii din oraș povestesc că Firică era și beneficiar al rețelei de prostituție care a fost destructurată în 2012. Întrebat despre aceste afirmații ale oamenilor de reportera Antenei 3, Firică a admis că a colaborat cu Dincă dar acum 20 de ani și a negat restul informațiilor. Vezi AICI interviul cu camera ascunsă realizat de Andreea Ciucă.
Din 5 august, avocat din oficiu pentru Dincă este Cristina Nicoleta Firică, chiar nora lui Gigel Firică.
Conform România TV, soțul avocatei lui Gheorghe Dincă, Tiberiu Firică, fiul fostului partener de afaceri al lui Dincă, după cum susțin surse din anchetă, ar fi acuzat de viol. Tiberiu Firică ar fi violat o tânără de 16 ani, pe care s-a oferit să o ducă acasă.
Avocatul Tonel Pop a făcut și el declarații despre avocată
„La un moment dat, de faţă cu Dincă şi cu procurorul de caz, i-am spus că îi formulez plângere penală acestei doamne sau domnişoare. Cred că acest lucru spune multe din ceeea ce am eu de comentat despre domnia sa. I-am spus că îi fac plângere penală pentru un comportament pe care, la acel moment, eu îl consideram că are tente penale, vizavi de ceea ce se întâmpla şi acţiunile dânsei în aşa-zisă apărare a lui Dincă. Două avertismente i-am făcut. S-a conformat rugăminţii mele”, a declarat avocatul.
Tonel Pop spune că noua avocată este o persoană foarte dificilă: „Este o doamnă foarte încruntată aşa, foarte dificilă. Nu prea se arată, este aşa misterioasă şi cu un anumit sictir”.
Acesta a declarat că ea a rămas avocatul definitiv al criminalului și va fi chemată la activitățile pe care le vor întreprinde procurorii.
„Când am cunoscut-o pe această doamnă, nu era singură. Mai era un avocat. La un moment dat, s-a pus problema pe cine chemăm la anumite activităţi. Şi am văzut că a fost chemată dânsa şi s-a prezentat acolo fără a mai fi de față şi celălalt avocat cu care mă obişnuisem să fie şi dânsul când era dumneaei. Nu am mai văzut cealaltă persoană. Atunci, dacă toţi dispar şi unul rămâne aşa. Trebuie întrebaţi cei care au recomandat-o, trebuie verificată dacă era pe lista de permanență, era de servicu, cum a ajuns, făcea oficii sau s-a oferit tocmai atunci, cu o zi înainte. Habar nu am. Poate fi o persoană de bună-credinţa şi să nu aruncăm o anatemă. Chiar dacă a avut un conflict procedural cu mine nu cred neapărat că ar trebui să spunem că această avocată este infiltrată”, a mai spus Tonel Pop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.