Acasă Actualitate Statul polițienesc al PSD se mobilizează să-i rețină forma continuată șoferului cu...

Statul polițienesc al PSD se mobilizează să-i rețină forma continuată șoferului cu MUIE PSD ca să forțeze arestarea sa preventivă. Să vedem cine semnează!

DISTRIBUIȚI

Disperați de amploarea pe care a luat-o sloganul „Muie PSD” scandat aseară și pe stadioane vezi video la finalul articolului, surse politice susțin că pesediștii o presează pe Carmen Dan, care refuză să comenteze, ca polițiștii de la Rutieră să propună procurorului de la Sectorul 3 să rețină forma continuată a infracțiunii prevăzute de art 334 alin.(4) din Codul Penal: „Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tractarea unei remorci ale cărei plăcuţe cu numărul de înmatriculare sau de înregistrare au fost retrase sau a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.” Astfel, pedeapsa poate ajunge la 5 ani de închisoare iar șoferul poate fi reținut și arestat preventiv. Ambasada Suediei a reiterat pe pagina sa de Facebook, după ce a recontactat Agenția de transport suedeză că plăcuțele sunt valabile pentru circulație și în afara granițelor Suediei. Dreptul de circulație al unui autovehicul înmatriculat în alt stat în România trebuie stabilita prin niște reguli clare, nu de madam Carmen Dan sau de Olguța Vasilescu.
Să vedem cine semnează începerea vreunei urmăriri penale față de șoferul cu pricina. Nu de alta, dar așa a pierdut și Puie Monta alegerile la prezidențiale că s-a încăpățânat să nu dea dreptul românilor din străinătate să voteze, așa cum se încăpățânează acum Puie MSD să îl bage pe Răzvan Ștefănescu, românul plecat în Suedia, la închisoare.

Foto: Ladislau Czika

Citește și Madam Dan nu se lasă! Poliția rutieră a confiscat numerele suedeze cu MUIE PSD și a suspendat permisul șoferului

Publicată de Razvan Stefanescu pe Duminică, 29 Iulie 2018

2 COMENTARII

  1. Lucian Dinita bate campii. Toate autovehiculele MApN au certificate de inregistrare si de inmatriculare. Ba chiar au dubla inmatriculare, unele dintre ele, vreo doua miii, asa ca exista si la noi masini care circula cu doua seturi de numere. Pentru ei este legal. N-au auzit de Viena? Ce tip de acte prezinta acestiia Politiei Rutiere? SI autovehiulele militare au alte numere decat cele inscrise in documente. Ce ziceti despre asta domnule Dinita? Desigur, nimic. Restul e tacere.

  2. slugile au luat nr de pe masina la ordinul EDITAT care primesteordine de la un puscarias Daca slugile ar avea salariu cu 20 % mai mic sar face multe investitii in romania asta dar si ceausescu facea la fel dadea bani la slugi ale caror muieri nu lucrau

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.