Acasă Actualitate Stelian Tănase rămâne sub monitorizare la „C.C. Iliescu”

Stelian Tănase rămâne sub monitorizare la „C.C. Iliescu”

DISTRIBUIȚI

Scriitorul și realizatorul TV Stelian Tănase, director interimar al TVR, care a suferit un infarct sâmbătă seară, rămâne sub monitorizare la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare "C.C. Iliescu" din Capitală, starea sa fiind bună.

Stelain Tănase este internat, de sâmbătă noapte, în unitatea de monitorizare a institutului, după ce a suferit o intervenție în care i-a fost desfundată o arteră și montat un stent. Surse apropiate familiei au declarat că medicii sunt optimiști în privința stării sale de sănătate. Stelian Tănase, în vârstă de 62 de ani, urma să primească, săptămâna trecută, votul Parlamentului pentru funcția de președinte-director general al TVR, însă votul a fost amânat din lipsă de cvorum.
Stelian Tănase, scriitor, politolog, scenarist, regizor și realizator TV, a fost numit director general interimar al Televiziunii Române, de Parlament, pe 20 decembrie 2013. Fostul Consiliu de Administrație al TVR, care era condus de președintele-director general al televiziunii publice Claudiu Săftoiu, a fost demis pe 10 decembrie de Parlament, odată cu respingerea raportului de activitate al SRTv pe anul 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.