Home Actualitate Stenograme de la poliție: Daniela Crudu este prostituată

Stenograme de la poliție: Daniela Crudu este prostituată

DISTRIBUIŢI

O discuție interceptată între Ioan Neculaie și una din proxenetele reținute de anchetatori, Despina Lavinia Mariana,  arată că și Daniela Crudu fusese dusă de una din proxenete lui Ioan Niculaie.  Chiar de mai multe ori. Daniela Crudu este asistenta lui Dan Capatos. Sperăm că televiziunile unde aceste prostituate tot apar să renunțe la prezentareaacestora pe post de asistente TV. Noi sperăm că ele sunt angajate la televiziuni doar pentru că sunt prostuțe și amuzante, nu pentru că fac sex cu persoanele ce decid angajarea.

Audiate în acest dosar au mai fost și Simona Trașcă și Mădălina Pamfile. În înregistrări apar nume ca Flore, Ramona, Olga. Olga este  cântăreața Rolla Sparks. Pe care o puteți vedea în videoclipul ”fără glas”. Prostituata e cea cu tatuajul pe picior.

Neculaie: „Cine mi-a adus-o pe Cruduta prima oara?”
D.L.M: „Nu stiu”
Neculaie: „N-ai adus-o tu?”
D.L.M: „Nu! Nu! Da parca tot o prietena de-a mea!”

Lavinia: „Asta a luat o casa, ca sa intelegi, o vila cu curte! Cu 700 de camere!”
B.D: Ihi
Lavinia: „Putem sa mai lume fete care sa fie la fel ca noi!”
B.D: „Eu o sun si ii spun ca tre’ sa plecam din seara asta?
Lavinia: Da! Deci maine mergem degeaba! Pentru ca el, cand ajungeam, stateam beam ceva, nu neaparat ca se intampla ceva! Ii ceream si niste bani, sa avem de plaja!”
Lavinia: „Si tre’ sa-l faca Simona! Adica, se culca cu el, ca sa intelegi!”

D.L.M: ” S-a bagat cu unu, Sandu Hingheru, care e nu stiu, proxenet, cu de astea prin Bucuresti! O cauta ala! A sechestrat-o altu in casa, vroiau sa o scoata pe treaba. Raluca asta s-a bagat in belele. A intrar rau de tot. Ti-o dau pe Olga!”
Neculaie: „Nu stiu cine e Olga!”
D.L.M: Ti-am trimis eu poze cu fata aia, de ai zis tu ca e papusica asa, foarte frumoasa.”

Diana Guresoaie: Buna iubitule
Ioan Neculaie: Nu iubitule
Guresoaie: Am zis sa vorbesc frumos
Neculaie: Imi aduci p**a cu carul, apoi sunt iubitule!
Guresoaie: Pai eu ce sa iti fac daca tu nu vrei?
Neculaie: De ce? Ca peste 10 ani sa ma lasi si sa pleci la f**t?

În urmă cu mai bine de 30 de ani, Neculaie a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără din Codlea, despre care şi acum se spune că a fost iubirea vieţii sale. Relaţia sa cu Mariana Rusuleţ n-a fost însă privită cu ochi buni de părinţii fetei, care s-au opus încă din start poveştii de dragoste dintre cei doi. Deşi au continuat să se întâlnească timp de trei ani, iubirea dintre ei s-a terminat într-un mod tragic. În vara anului 1980, Ioan a cerut-o de soţie pe iubita sa, dar aceasta a fost oprită de tatăl ei din a face pasul către căsnicie, pe motiv că era sărac. Refuzul părinţilor a fost devastator pentru Mariana, care s-a sinucis după ce a băut o substanţă toxică produsă la fabrica Colorom, unde lucra ca tehnician. „Acest lucru l-a distrus pe Neculaie. A venit şi la înmormântare, parcă era transformat”, au povestit, ulterior, martorii oculari.
Niculaie s-a căsătorit ulterior cu altcineva de care a divorțat în 2006. Presa a scris de-a lungul vremii că Neculaie a avut idile, printre altele, şi cu Ana Maria Prodan, Ramona Gabor, Rocsana Marcu sau Bianca Drăguşanu.

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.