Acasă Actualitate Striptease cu profesori universitari, la Alba Iulia

Striptease cu profesori universitari, la Alba Iulia

DISTRIBUIȚI

Doi profesori universitari din cadrul Universității "1 Decembrie 1918" au fost filmați făcând striptease și dansând lasciv, cu ocazia unui bal de absolvire al studenților de anul trecut. Comisia de etică a instituției analizează cazul după ce filmulețul a fost postat pe Internet, potrivit Mediafax.
Pe YouTube sau site-uri video similare, filmul rulează cu titlul "Profesori universitari din Alba Iulia fac striptease și agasează studentele la banchetul de absolvire". Profesorul B.C. este conferențiar universitar cu specializare în sport, iar H.C. este lector la Catedra de Informatică.
Profesorii nu au făcut niciun comentariu, dar lasă să se înțeleagă că filmul a fost pus în circulație doar pentru a-i discredita.

Comisia de etică a Universității "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia va analiza cazul a doi profesori care au fost filmați în timp ce dansează lasciv și își dau jos cămașa sau cureaua la un banchet de absolvire al studenților, după ce filmulețul a fost postat pe Internet.
Filmulețul durează două minute și 47 secunde și circulă de câteva zile pe rețele locale din Alba Iulia, cu titlul "Profesori universitari din Alba Iulia fac striptease și agasează studentele la banchetul de absolvire", transmite corespondentul Mediafax.
În imagini apar în prim-plan doi dintre profesorii universității, unul conferențiar universitar cu specializare în sport, iar cel de-al doilea lector la Catedra de Informatică, în timp ce dansează cu două dintre studente și fac striptease.
Profesorul de informatică renunță la un moment dat la cămașă, rămânând în bustul gol, în timp ce profesorul de sport este ajutat de studenta cu care dansează să își scoată cureaua de la pantaloni.
În finalul filmulețului unul dintre profesori chiar încearcă să își dezbrace partenera de dans, o strânge în brațe și trage de bretelele rochiei.
Imaginile par filmate cu un telefon mobil performant, iar în plan depărtat mai apar dansând cu studente și alte persoane în vârstă, posibil profesori, care, de asemenea, se mișcă lasciv pe o melodie.
Potrivit unor surse din cadrul universității, filmulețul a fost făcut la un banchet de absolvire de anul trecut.

Filmulețul a apărut pe Internet cu câteva zile înainte ca în Universitatea din Alba Iulia să se organizeze alegeri pentru diverse funcții universitare, iar cei doi profesori se află printre candidați.
Rectorul Universității "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia, prof. univ. dr. Achim Moise, a declarat corespondentului Mediafax că a aflat de filmulețul care circulă pe Internet, iar cazul celor doi profesori universitari va fi analizat de comisia de etică a unității de învățământ, care va decide dacă și ce sancțiuni vor fi aplicate.
Cei doi profesori au refuzat să facă orice comentariu și au lăsat doar să se înțeleagă că postarea filmului pe Internet a fost făcută de persoane care doresc să-i discrediteze.

{youtube}msqxLTFU_-Y{/youtube}

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.