Acasă Actualitate Surse: Radu Mazăre figurează pe lista de pasageri a Tarom cu aterizare...

Surse: Radu Mazăre figurează pe lista de pasageri a Tarom cu aterizare în București luni la ora 20.10

DISTRIBUIȚI

Radu Mazăre a fost arestat în Madagascar pe 8 mai, acolo unde a fugit pe 30 decembrie 2017. Poliția Română a anunțat că, în urma informării transmise de autoritățile din Madagascar cu privire la admiterea extrădării în cazul lui Radu Mazăre, au fost începute de îndată formalitățile necesare aducerii în țară a fostului primar. Astfel, fostul edil urmează să fie adus luni, sub escortă, în România. Potrivit unor surse, Radu Mazăre va ajunge în țară luni seară și a fost confirmat pe lista pasagerilor unei curse aeriene Madagascar – Bucureşti, cu escală la Paris. Sosirea de la Paris la București va avea loc cu Tarom la ora 20.10.

Majoritatea zborurilor cu plecare de pe aeroportul Ivato din capitala Madagascarului, Antananrivo au ca destinație Nairobi, un singur zbor direct cu Parisul fiind operat la ora 9.05 seara, ora din Madagascar fiind aceeași cu cea a României. Așadar, conform surselor noastre,  polițiștii vor zbura cu două escale una la Nairobi cu Kenya Airways și una la Paris de unde se vor urca într-o cursă Tarom. Mazăre însoțit de polițiștii români va pleca de pe aeroportul din Ivato luni dimineața la ora 3,25 spre Nairobi, va ateriza după 3 ore și 25 de minute pe aeroportul Jomo Kenyatta Internatonal de unde va pleca după o oră și 40 de minute spre Paris, într-un zbor de 8 ore și jumătate.

Radu Mazăre are de executat 9 ani de închisoare, la care se vor adăuga câte o treime din posibilele condamnări din alte 8 dosare penale, patru trimise în instanță și restul în fază de urmărire penală la procurori. Într-un dosar are deja încă o decizie de 9 ani care nu este încă definitivă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.