Acasă Actualitate Surse: șefa DIICOT, Alina Bica ar fi luat șpagă 5000 mp pe...

Surse: șefa DIICOT, Alina Bica ar fi luat șpagă 5000 mp pe malul lacului Snagov

DISTRIBUIȚI

Surse judiciare spun că, drept răsplată pentru acordarea despăgubirii ilegale de 62, 5 milioane de euro lui Gheorghe Stelian, Alina Bica ar fi primit un teren de 5.000 de metri pătrați pe malul lacului Snagov. Nu există nici o construcție pe teren. Terenul ar fi înscris pe numele unei terțe persoane, spun surse judiciare. Alina Bica NU și-ar vândut terenul, așa cum a relatat presa.

Aceste amănunte ar fi fost dezvăluite procurorilor anticorupție de un denunțător (cel mai probabil Gheorghe Stelian, lăsat sub control judiciar) în timpul audierilor  din noaptea de joi spre vineri. Denunțătorul vrea să-și îmbunătățească situația juridică, spun specialiștii.

Dacă vineri se confirmă noile indicii de probe „pe teren”, situația juridică a Alinei Bica se poate complica. Ea poate fi acuzată de luare de mită și cu siguranță, avizul CSM nu va mai fi de arest la domiciliu. Ceea ce este cel mai grav este cum a mai candidat ea la funcția de procuror șef DIICOT când se știa cu musca pe căciulă? Și oare pe cine a mai denunțat Gheorghe Stelian „ca să-și îmbunătățească situația?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.