Acasă Actualitate Tăriceanu e șocat că Orban a adoptat 25 de OUG într-o zi....

Tăriceanu e șocat că Orban a adoptat 25 de OUG într-o zi. În 14 iulie 2005 el a adoptat 43

DISTRIBUIȚI

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, spune că marţi ar fi pariat că nu trece moţiunea de cenzură, dar crede că ce s-a întâmplat marţi seara cu ordonanţele date de Guvernul Ludovic Orban a făcut să se schimbe balanţa.

„Ieri, dacă cineva m-ar fi întrebat, aş fi pariat că moţiunea nu trece. Ceea ce s-a întâmplat în după-amiază şi seara zilei de ieri cu avalanşa aceasta de ordonanţe, cred că a făcut să se schimbe balanţa. Gestul Guvernului condus de domnul Orban de a adopta acest teanc de ordonanţe, după părerea mea, a fost picătura care a umplut paharul. Dincolo de eleganţa sau neeleganţa gestului, care este unul de sfidare a Parlamentului, este ceva mult mai grav şi anume faptul că o astfel de modalitate de guvernare subminează singura instituţie democratică care este Parlamentul. Eu, ca om cu vechi state în Parlament şi care respect şi Constituţia şi democraţia parlamentară, nu pot să fiu de acord cu asemenea modalitate de a guverna, mai ales atunci când eşti guvern minoritar”, a declarat Tăriceanu, la TVR 1, la scurt timp după anunţul rezultatului moţiunii de cenzură.

 

3 COMENTARII

  1. Domnul Tariceanu sufera de amnezie..in timpul guvernarii domniei sale s-au dat 41 de OUG……pai despre vorbim Nene Iancule!
    Sunt unii care ar trebuie sa faca mai multi pasi in spate…sper ca oamenii sa iasa din somnolenta asta bolnavicioasa si sa ia atitudine!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.