Acasă Actualitate Tătaru a angajat fără concurs o cântăreață să monitorizeze spitale. Purtătoarea de...

Tătaru a angajat fără concurs o cântăreață să monitorizeze spitale. Purtătoarea de cuvânt a MS a mințit

DISTRIBUIȚI

Ministerul Sănătății a angajat o cântăreață și fotomodel pentru a se ocupa de gestionarea Spitalelor Regionale. La doar 24 de ani, Codruța Elena Filip a fost angajată fără concurs pe funcția de consilier debutant la Direcția Monitorizare, Implementare Spitale Regionale din minister. Informația a fost făcută publică pentru prima oară de Newsweek România.

Ocuparea funcției de consilier debutant fără concurs a avut la bază Ordinul de Ministru nr.905/26.05.2020, semnat de ministrul Nelu Tătaru, prin care s-a aprobat „metodologia de ocupare, fără concurs, a posturilor vacante din cadrul Ministerului Sănătăţii, pe perioadă determinată, în contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României, conform art.11 din Legea nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19 din 26.05.2020”.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății, Oana Grigore, a anunțat pe grupul de comunicare, ca umare a informațiilor făcute publice de Newsweek România, că „nu există niciun angajat în cadrul instituției cu numele precizat în articol.”

Ulterior, răspunzând întrebărilor jurnaliștilor, purtătorul de cuvânt al ministerului a precizat că aceasta nu este angajată în instituție, nu este nici funcționar sau personal contractual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.