Acasă Actualitate Tătaru se dă virgin după ce a numit ca directori de spitale...

Tătaru se dă virgin după ce a numit ca directori de spitale un organizator de nunți și un șef de pompe funebre

DISTRIBUIȚI

Disperat că a pierdut fotoliul ministerial, obscurul Nelu Tătaru încearcă prin orice ieșire publică să se agațe de imaginea ministrului Vlad Voiculescu.

După ce atunci când era ministru a numit la Spitalul Câmpeni (click AICI) un manager fost organizator de nunți și botezuri, iar la spitalul județean din Neamț (click AICI) – un patron de pompe funebre, ambii în relație cu PNL-ul, acum Tătaru se dă neprihănit:

„Haideţi să recunoaştem că sistemul medical românesc are nevoie de un declic. Haideţi să recunoaştem că sistemul medical românesc, în acest moment, că este minister, că este în subordinea autorităţilor locale beneficiază de Consilii de administraţie mai puţin profesioniste, numite politic. La fel nu mă feresc să repet că 80% dintre manageri nu au ce căuta acolo. Haideţi să lăsăm oamenii competenţi să conducă aceste unităţi medicale. Haideţi să nu lăsăm politicul să infiltreze anumite interese, anumiţi oameni, pentru a putea face un act medical de calitate”, a declarat fostul ministrul al Sănătăţii, la videoconferinţa „Profit Health.forum – Sistemul sanitar, un an de pandemie: realizări, eşecuri, viitor”.

Imediat presa apropiată de PSD și care îl susține pe Nelu Tătaru a rostogolit informația cu titluri lingușitoare la adresa târgovețului care nu înțelege deocamdată că nu va mai prinde niciodată funcția de ministru al Sănătății.

1 COMENTARIU

  1. Acest ex-ministru liberal Tataru a condus cum a vrut muschii lui Ministerul Sanatati impreuna cu protejatul sau Baciu – fost si actual si probabil viitor secretar de stat fara sa deranjeze in sensul cel mai corect al cuvantului mafia managerilor de unitati medicale si mai ales gastile de prin DSP-urile din subordine.
    Nelu Tataru ar trebui sa fi fost intervievat macar de o entitate independenta tocmai ce spune azi : de ce i-a protejat pe cei pe care acum ii acuza din confortabila sa functie din Parlamentul Romaniei !!!
    Spre norocul PNL, acet mesaj nu a fost suficient de bine preluat de consilierii de imagine din PSD, care le ofera munitie electorala gratis !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.