Acasă Actualitate Toți autopsierii de la Spitalul din Suceava trimiși în judecată pentru luare...

Toți autopsierii de la Spitalul din Suceava trimiși în judecată pentru luare de mită

DISTRIBUIȚI

Toți cei patru autopsieri de la Spitalul Județean de Urgență din Suceava au fost deferiți justiției pentru multiple infracțiuni de luare de mită în pademie.

Procurorii susțin că angajații de la morga spitalului solicitau rudelor până la 350 de lei sau alte bunuri pentru a-și îndeplini atribuțiile care le reveneau, mai exact pregătirea, îmbălsămarea, îmbrăcarea și pulverizarea de produse biocide pe trupurilor celor care decedaseră în Spitalul Județean de Urgență din Suceava. Faptele cercetate s-ar fi petrecut timp de trei luni, la începutul pandemiei de COVID, între februarie și aprilie 2020.

Cea mai veche angajată de la morgă este acuzată de 36 de infracțiuni de luare de mită. Ea și-ar fi însușit chiar și 600 de lei găsiți între bunurile unei persoane decedate, arată datele din dosar. Femeia este sub control judiciar și are interdicție de a profesa.

Ceilalți autopsieri pot să-și exercite profesia pe parcursul judecății.

2 COMENTARII

  1. Deci sa inteleg ca nu este nici o persoana cercetata in arestat preventiv cu toate ca pe timpul ala guvrnul a dat o lege care spunea ca pentru astfel de fapte care se vor petrece in timpul cat in Romania este stare de urgenta pedeapsa va fi cea maxima prevazuta de lege si dupa caz chiar mai mare,deci ori judecatori”au uitat”de legea asta ori faptasi au fost gasiti prea tarziu si legea nu se mai pune cu toate ca faptele sau petrecut in timpul stari de urgenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.