Acasă Actualitate Traficanți de minore într-un bordel mascat, săltați de procurori

Traficanți de minore într-un bordel mascat, săltați de procurori

DISTRIBUIȚI

 

Membrii unui grup infracțional organizat, care se ocupau cu traficarea unor tinere, multe dintre ele minore, care erau exploatate sexual într-un salon de masaj erotic din Galați, au fost reținuți de procurorii DIICOT, în urma unor percheziții care au avut loc luni.

 

Autoritățile judiciare au destructurat un grupare specializată în traficul de persoane, traficul de minori și spălare de bani, care acționa încă din anul 2011 „sub masca” unui salon de așa-zis masaj erotic. Acest salon funcționa „sub cupola” mai multor societăți comerciale cu răspundere limitată având ca obiect de activitate declarat „activități de întreținere corporală”.

 

„Aceste firme erau deținute atât scriptic cât și faptic de inculpații Dobrev Iura și Dobrilă Mihaiela, liderii grupării infracționale față de care există suspiciunea rezonabilă că au traficat zeci de tinere, multe dintre ele fiind minore”, susțin procurorii.

 

Oamenii legii au făcut, luni, șapte percheziții domiciliare, mai multe persoane fiind conduse la sediul DIICOT Galați pentru audieri.

 

Conform probelor administrate în dosar, victimele erau exploatate sexual în încăperile salonului de masaj erotic, contra sumei de 200 de lei, din care 150 de lei erau achitați la recepția salonului de masaj, iar 50 de lei erau dați direct victimelor, în camera unde aveau loc raporturile sexuale.

 

„În situații ‘speciale’, pentru clienți fideli sau importanți (deținători de funcții publice, oameni de afaceri), membrii grupului infracțional organizat puneau la dispoziția lor tinere care se deplasau în alte locații decât salonul de masaj erotic, îndeosebi hoteluri de pe raza municipiilor Galați și Brăila, unde întrețineau raporturi sexuale contracost”, susțin procurorii DIICOT.

 

Anchetatorii au reținut, marți, pentru 24 de ore, cinci persoane. Astfel, Iura Dobrev, de 53 de ani, Mihaiela Dobrilă, de 37 de ani, și Ștefana Dragu zisă „Mamaia”, în varstă de 60 de ani, au fost reținuți pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și trafic de minori. Pe de altă parte, Diana Mariana Gaiu zisă „Dida”, de 19 ani a fost reținută pentru pentru săvârșirea infracțiunilor de aderare la un grup infracțional organizat, trafic de persoane și trafic de minori, iar Constantin Dram, în vârstă de 63 de ani, a fost reținut pentru trafic de minori.

 

Procurorii DIICOT Galați urmează să ceară Tribunalului Galați arestarea preventivă a celor cinci inculpați pentru 30 de zile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.