Acasă Actualitate Traficul rutier, restricționat în Capitală timp de 10 zile

Traficul rutier, restricționat în Capitală timp de 10 zile

DISTRIBUIȚI

Traficul rutier va fi restricționat și chiar închis, între 15 și 26 august, pe anumite artere din zona traseului pe care se desfășoară raliul Bucharest City Challenge 2008, circulația pietonilor fiind, de asemenea, interzisă, între 19 și 26 august, informează Primăria Capitalei.
Potrivit autorităților municipale, Comisia Tehnică de Circulație a Municipiului București a avizat, din punct de vedere al circulației rutiere, desfășurarea raliului Bucharest City Challenge 2008, în perioada 22-24 august, pe traseul Bulevardul Națiunilor Unite, strada Izvor, Calea 13 Septembrie și Bulevardul Libertății.
În perioada cuprinsă între 15 și 18 august, pe Bulevardul Libertății, între Calea13 Septembrie și Bulevardul Națiunile Unite, pe Bulevardul Națiunilor Unite, între Bulevardul Libertății și strada B. P. Hașdeu, pe strada Izvor, între strada B. P. Hașdeu și Piața Arsenalului, precum și pe Calea 13 Septembrie, între Piața Arsenalului și Bulevardul Libertății se va circula în sens unic.
În perioada cuprinsă între 19 și 26 august, circulația va fi oprită pe arterele adiacente zonei de desfășurare a evenimentului: pe Bulevardul Libertății, pe Calea 13 Septembrie, pe strada Izvor și pe Bulevardul Națiunilor Unite.
Tot între 19 și 26 august, circulația va fi oprită și pe strada B. P. Hașdeu, pe Bulevardul Unirii, pe strada Uranus și pe strada Dr. Staicovici. Circulația pietonilor în zonă va fi asigurată pe această perioadă, excepție făcând intervalul 19-26 august, când va fi oprită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.