Home Actualitate Traian Băsescu, viitoarea țintă a Corinei Crețu „curtezana versată” a lui Ilici?

Traian Băsescu, viitoarea țintă a Corinei Crețu „curtezana versată” a lui Ilici?

DISTRIBUIŢI

Nici nu s-au sfârșit încă reverberațiile scandalului pseudo-idilei Corinei Cretu cu Colin Powell că deja se alte noi aventuri teribile se prefigurează la orizont. Deși nu mai prididește să răspundă comentariilor de tot felul, amenințând în dreapta și în stânga pe toți cei care își dau cu presupusul pe tema combinațiilor kaghebiste din care ar putea face ridicola Mata Hari de Dâmbovița, manevrată din spate de Ion Iliescu, Corina Crețu are timp să-l urmărească pas cu pas pe…Traian Băsescu. În ziua de 12 august, imediat după ce Traian Băsescu, ingenuu ca de obicei, a avut o primă  ieșire publică pe tema provocărilor antiromânești ale prietenului său bun Victor Orban, Corina Crețu a reacționat prompt, copiind practic cuvânt cu cuvânt speech-ul președintelui preferat al ungurilor. E clar că nu-i scapă nicio mișcare a lui Băsescu, îl urmărește ca o harpie, l-a luat la ochi. E drept că și Băsescu se apropie de vârsta preferată a lui Corina Crețu, obișnuită cu purisanii.
Colin Powell bate 76 de ani, Ilici are peste 80, Băsescu este un adolescent cu caș la gură pe lângă ăștia. ?ê?£ansele sale de a scăpa de mrejele versatei curtezane sunt discutabile. ?ê?£i de când Elena Udrea s-a marcat public drept una dintre cele mai înverșunate amazoane din garda lui Corina Crețu, făcând zid în fața acesteia, cu corpul ei micuț și plinut, dar plină și de curaj totodată, se pare că președintele a rămas singur, fără protecție, expus atacurilor psiho energetice ale kaghebistei de Crețu (conform Pacepa), sub centură, acolo unde e călcâiul lui Ahile al tuturor bărbaților.
Pe Colin Powell l-au apărat până la urmă serviciile americane, nu degeaba nu a ieșit pe țeavă nicun rânduleț adresat de acesta lui Corina Crețu ci doar viceversa. Pe săracul Traian Băsescu cine să-l mai apere, după ce și ungurenii săi îl vor părăsi ca urmare a poziției sale recente la adresa lui Tokes, pastorul turnător la Secu și la AVO care l-a uimit atât de tare pe președinte cu declarațiilor sale iredentiste despre care nici prin cap nu i-a trecut până acum că ar fi specifice liderilor maghiari cu care s-a avut mereu atât de bine?
Dacă pe Traian Băsescu îl putem credita că ar fi un inocent care de abia acum află cu stupoare juvenilă (ori senilă?) ce fac ungurii și amicul său Tokes și bunul său prieten Orban, deoarece este evident că în cariera sa trecută de marinar n-a întâlnit pe mare niciun ungur, Ungaria fiind singura țară dotată cu un amiral – Horty – fără a avea niciun fel de flotă, deci nu are de să știe unde ce le poate pielea, în schimb Corina Crețu s-a dovedit clar că numai de inocență nu poate fi bănuită. Ipocrizia este a doua natură a versatei Corina, trăsătura ce-i transpiră prin toți porii. Iată ce scrie ea în siajul lui Băsescu, la două ore după ieșirea publică a președintelui:
„Aceste evoluții periculoase au sprijinul guvernului maghiar condus de Viktor Orban și acest lucru trebuie sancționat de comunitatea europeană. Voi propune Comisiei Europene instituirea un mecanism de sancționare a țărilor care nu previn și care tolerează extremismul politic, religios sau de altă natură sau folosesc grupurile minoritare din alte țări in scopuri extremiste. Sunt conștientă, ca euro-parlamentar și cetățean român, că avem de purtat o luptă, care va fi una de durată, cu extremismele, inclusiv cu cel maghiar, care este o realitate; iar eu sunt hotărâtă să o port. Sunt sigură că – alături de întreaga delegație PSD – voi avea sprijinul colegilor mei din PSE.“
Comentatorii de pe facebook, unde a postat cele de mai sus, o întreabă, cu un bun simț remarcabil, ce-a apucat-o abia acum, simțind de bună seamă și ei izul grețos ipocrit și demagogic emanat de  Corina Crețu.
„?ê?£i de ce ați așteptat pana acum? Ca doar nu este prima oara cand ungurii procedeaza astfel“ scrie o prietenă a Corinei. Un alt comentator, mai intim, o taxează la rândul său pe sluga preferată a lui Ion Iliescu, fondatorul UDMR, alături de Domokos Geza: „Corina draga, de accesele astea de isterie revizionistă suntem satui. Pânaă acum în cadrul UE de ce nu ați luat poziție ? Colegul Tokes nu latră lângă voi ? Trebuia să vină neisprăvitul ăsta ca să luați poziție? Politicienii unguri sunt cutre și testează reacția României cu otrepe iredentiste. Să auzim!“
Ce să auzim de la Crețu? Pentru cei care nu știu încă pănă astăzi cum stă treaba cu UDMR-ul, reiau câteva repere ale apariției organizației fanion a ireden­tismului maghiar, legată intim de colegii Corinei Crețu din PSD și mai ales de colegul special al Corinei, Ilici, cel care crescut-o și format-o pe curtezana versată, pentru a cita un fost consilier prezidențial al lui Ion Iliescu.

UDMR, creația lui Iliescu, tartorul Corinei Crețu

Tataia Ilici este adevăratul fondator și susținător din umbră al UDMR, organizație înființată în data de 25 decembrie 1989, imediat ce Iliescu și-a anunțat stăpânii că a trecut la lichidarea familiei Ceaușescu, familia care l-a crescut ca pe un copil adoptiv. UDMR a fost dintotdeauna aripa maghiară a FSN iar Statutul de bază al organizației a fost stabilit încă din primul „document“ al Frontului, în care Iliescu anunța drepturi speciale pentru minoritatea maghiară. UDMR-ul este de fapt un ONG cu un singur obiect de activitate – opoziția față de instituția Statului Român.
UDMR-ul, ca și PRM-ul, a servit necontenit cartelului roșu, iar șobolanul rozaliu, Viorel Hrebenciuc, măna dreaptă și murdară de la dosul lui Ilici a fost principalul „negociator „cu colegii săi unguri, cărora le-a acordat până la sațietate tot ce le-au dorit mușchii lor, cu delegație direct de la Ion Iliescu. Singura temă perpetuă a UDMR de la fondare până astăzi a fost tema autonomiei, fie ea colectivă, etnică ori teritorială, temă ce pune în discuție un proces de înaintare și edificare a unei noi frontiere. În cazul României, este vorba de procesul de constituire a unei frontiere maghiare interne, situație ce implică enclavizarea și secesiunea minorității maghiare, respectiv expansiunea frontierei ungare în interiorul teritoriului României.
Ungurii poartă împotriva României un război perpetuu război, arareori la vedere, iar ținta atacatorilor este chiar sufletul românesc, identitatea spirituală a româ­nilor ca popor european multimilenar. Miza lor este obținerea controlului asupra unei zecimi din România. Asociația culturală UDMR – o asociație de minoritari – intenționează să devină un fel de societate comercială, cu drepturi depline de acționar majoritar în S.C. România S.A. Însă în același timp UDMR ar vrea un fel de ieșire din indiviziune – pentru maghiari – cu bătaie spre dezmem­brământ – autonomie.
În ce-i privește pe colegii Corinei Crețu, pesediștii lui pește, poziția șefului lor, Victor Ponta, apropiat al generalului GRU de origine maghiară ?ê?£tefan Kostyal, chestiunea e clară. Mă autocitez din nou, dintr-un articol intitulat „Dovada că UDMR este la guvernare, de facto, iar Ponta este o slugă umilă a ungurilor“, din ianuarie, anul curent: „Prefectul de Covasna, a fost înlăturat după ce și-a permis să-i critice pe extremiștii maghiari care au vandalizat drapelul României. Ponta a dat astfel dovada că este un slugoi  al iredentismului maghiar,  a extremiștilor UDMR, ba mai mult, sancționând pe românul care a condamnat vandalizarea Drapelului României s-a așezat el însuși în același plan cu vandalii care au batjocorit simbolul românesc.
Ponta dezvăluie astfel cine este el de fapt, sub acoperirea de copilot al unui șofer maghiar, respectiv un ticălos de susținător al atentatorilor la adresa drapelului țării. UDMR-ul cu concursul lui Ponta au ales calea cea mai josnică de a-i închide gura prefectului de Covasna care a „deranjat“ prea mult și a fost schim­bat cu o marionetă care să-l nu îi mai deranjeze pe extremiștii maghiar, ceva de genul prefectului de Harghita, Jean-Adrian Andrei, omul de casă al depu­tatului PSD de Harghita, Mircea Dușa.
Acesta este un susținător al pretențiilor bolnave ungurești și o slugă a UDMR, prefectul județului Harghita fiind cel care refuza să aplice legea în cazul indicatoarelor rutiere din Miercurea Ciuc inscripționate în limba maghiară. Același pidosnic slugoi bozgoresc a refuzat să sancționeze primarii din județ care arborează ilegal drapelul Ungariei sub motivul că el este discromatic și nu vede culorile cârpelor maghiare fluturând pe clădirile din județele României, urmând să vadă mai bine după ce-și va face o operație la ochi, cu drujba.

Ponta, țucălar maghiar

Am mai scris cândva despre Ponta că este doar un amărât de țucălar cu zurgălăi atins de țicneala, un închipuit sonat și scos din anonimat de către Năstase și Ilici pe post de maimuțica care turuie ca o morișcă numai tâmpenii. Prin 2011 micul Titulescu – i se mai spunea în partid și micul Nătăflescu, sau El Che de Vece – plângea cu lacrimi de șobolimbozaur după UDMR. Neprețuitul Victor Viorel Ponta, extrem de relaxat la nivel intelectual, până la deranj mintal total și capabil din două vorbe să se trimită în derizoriu pe sine însuși cu partid cu tot afirma oximoronic că „Băsescu este nazist bolșevic! „deoarece „dezvoltă o strategie pentru divizarea comunității maghiare din România și slăbirea UDMR „. Ponta a ținut să precizeze la Pitești că Băsescu vrea să destructureze UDMR, ceea ce ar face parte dintr-o „strategie împotriva României și a intereselor României, pentru a slăbi UDMR în așa fel încât să nu mai fie reprezentat în Parla­ment.“ Din acest motiv, zicea Ponta, Bă­sescu ar avea în comun „valori bolșevice sau fasciste sau naziste, tot acolo „.
La vremea aceea am crezut că Ponta e doar un decerebrat inept deoarece a crescut pe marginea pistelor de raliu auto, iar bibliotecile nu s-au aflat pe ruta sa existențială. M-am gândit că cineva îi pune din când în când vorbe în gură, cam alandala, el le amestecă și le scuipă și din cauza asta iese câte un haloimăs de toată frumusețea. Însă abia acum se validează pe deplin ideea că Ponta chiar credea că o strategie de eliminare a UDMR din Parlament – admițând că ar fi existat vreuna – ar fi o strategie împotriva intereselor României! Ponta de fapt era principalul avocat al UDMR, la vedere!
Așadar, temerile lui Ponta că Băsescu ar putea „submina „UDMR reflectau pe de o parte pe deplin ecoul din umbră al bolșevicului Ion Iliescu, cel care a crescut paternal UDMR-ul la sânul său, dar pe de altă parte configurează profilul unui lider de partid – PSD – cu totul dedicat susținerii agregatului antiromânesc visceral al rețelei UDMR.
Cu sau fără voie, gura idiotului adevăr grăiește. La Pitești, fără voie, Ponta a devoalat substanța ideologică profund antiromânească a partidului său, în care a fost instalat pe scaun, pe post de maimuțoi, de către sinistrul criminal cu mâinile roșii de sânge de români, Tataia Ilici“.
Tot pesediștii Corinei Crețu muncesc și la „noul“ proiect de regionalizare trâmbițat întâia oară (tot) de șobolanul Hrebenciuc, sluga umilă a ungurilor și a cârpei kaghebiste Ion Iliescu.
Combinația stalinistă de rupere a frontierei interne a Românie prin înfiintarea în inima țării a enclavei maghiare denumită Regiunea Autonomă Maghiară se pare ca se va repeta prin noua regionalizare a țării prin care autono­miștilor maghiari le sunt repar­tizate teritorii suplimentare cu încă 2-3 județe județe în regiunea „Centru“, în loc să fie împărțite cele 3 județe la alte regiuni vecine. De ce sunt propuse denumiri de orientare geografică și nu sunt păstrate denumirile tradiționale, istorice? De ce se încearcă ruperea administrativ-teritorială sub pretextul independenței economice și în absența unui program si a unui plan unic de dezvoltare. Întrebări retorice. Cu acest concept „nou“ (conducere proprie și parlament local propriu) este de fapt ruptă țara în hălci mari din care se vor înfrupta vecinii nostri dragi, cei mai buni amici ai lui Ion Iliescu și Traian Băsescu, ca să vezi coincidență.  Adevărul e că pupila lui Ilici, Corina Crețu ar avea șanse serioase să-și facă cuib (și) pe lângă actualul locatar al Cotrocenilor, în fond ce-i desparte pe cei doi, pe Ilici și Băse, e un fleac, porțiune anatomică, perineul, greu de localizat, pe care numai experți ca bunul meu amic Seba, medic specialist în detalii ginecologice o poate desemna cu precizie. Milioanelor de români lipsiți de orice fel de cunoștințe (conform statisticii recente a INS 10,4 milioane de români sunt decerebrați complet, n-au opt clase măcar) le rămâne să aleagă între o stângă – a lui Ilici  – și o dreaptă – a lui Băse – izvorâte din același rezervor antiromânesc din care se adapă (și) alde Corina Crețu, unealta cârpei kaghebiste, pentru a cita un alt kaghebist, Pacepa.

George Roncea

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.