Acasă Actualitate Tudorel e confuz: clasarea în dosarul lui Iohannis ar fi fost semnată...

Tudorel e confuz: clasarea în dosarul lui Iohannis ar fi fost semnată de Cristian Lazăr nu de Augustin Lazăr

DISTRIBUIȚI

Surse din cadrul CSM susțin că ordonanța de clasare în dosarul lui Klaus Iohannis, pe care ministrul Justiției, Tudorel Toader, i-a atribuit-o procurorului general Augustin Lazăr a fost semnată, în 2013, de procurorul Cristian Lazăr, în prezent adjunct al Secției de urmarire penala si criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație si Jusțitie.

CSM a anunțat deja că nu există în dosarul de candidatură a lui Augustin Lazăr nicio ordonanță de clasare față de președintele Iohannis.

Deși ieri dimineață a promis că va publica documentul de clasare, Tudorel Toader nu s-a ținut de cuvânt, publicând în schimb astăzi o poveste plictisitoare despre cum s-a înscris Augustin Lazăr în cursa pentru postul de procuror general. În finalul poveștii Toader încearcă să sugereze că de fapt n-ar avea voie să publice documentul: „Solicit, pe această cale, Consiliului superior al Magistraturii să confirme sau să infirme cu date si fapte aspectele identificate în evaluarea documentelor din copia după dosarul care a stat la baza numirii domnului Augustin Lazăr în funcția de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. În același timp, în condițiile în care Consiliul Superior al Magistraturii apreciază că sunt întrunite condițiile legale pentru a face publice documentele transmise, îmi exprim acordul în acest sens.” se arată într-un comunicat publicat pe site-ul Ministerului Justiției.

Asta-i fentă de la Vulturu. Cum să-i dea CSM unda verde să publice sau nu ceva. Nu era el Dumnezeul Justiției? Să aprecieze el sau să-și ia un avocat care să-l îndrume dacă nu știe singur. CSM nu va răspunde iar Tudorel se va folosi de acest lucru pentru ca să nu publice documentul pe care nu-l are. Penibil!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.