Acasă Actualitate Turcia a publicat pozele mega-moscheii din București. Românii care nu vor mega-moschee...

Turcia a publicat pozele mega-moscheii din București. Românii care nu vor mega-moschee pot depune o simplă adeziune la procesul de pe rolul Curții de Apel

DISTRIBUIȚI

Autoritatea religioasă din Turcia a dezvăluit proiectul Mega-Moscheii ce urmează să fie construită în București. Lucrările vor fi începute în acest an. În București se va înălța astfel cea mai mare moschee din Europa cu universitate arondată deși nu locuiesc decât 9000 de musulmani până în acest moment în capitală. Terenul a fost acordat de turcitul Victor Ponta prin hotărâre de guvern în 2015. Fost luptător în 4 războaie în Legiunea Străină, activistul Cătălin Ioan Berenghi a dat în judecată Guvernul României la Curtea de Apel București pentru anularea Hotărârii de Guvern 372/2015. Acum Cătălin face apel la bucureșteni:

CEI CARE NU VOR MEGA MOSCHEE TREBUIE SA SE UNEASCA!!!!!!

Procesul intentat de noi Guvernului Romaniei, este pe muchie de chutit, adica se doreste invocarea motivului „LIPSA DE INTERES” adica faptul ca nu prea indeplinesc ” Criteriile legale”, prin care am dreptul sa cer, sa nu se mai construiasca Mega Moscheea.
Pana in acest moment, pentru promtitudine, rapiditate si eficienta, am preferat sa actionam in grup restrans.
In procesul intentat de noi Guvernului Romaniei, judecatoarea are impresia ca „doi nebuni” , rasisti care nu au ce face in viata lor, se pun de-a curmezisiul importiva sistemului.
PENTRU A ARATA CA SUNTEM, MULTI CEI CARE NU DORIM CONSTRUCTIA LA BUCURESTI, A MARII MOSCHEI (8000 locuri) si a SCOLII DE INVATATURA ISLAMICA (10000 locuri), TREBUIE FACUT URMATORUL LUCRU.

CE TREBUIE FACUT?

TITLU „CERERE DE INTERVENTIE ACCESORIE”, care cuprinde:
– datele personale + nr telefon
– motivele personale pentru care nu doriti construirea Mega Moscheii.
– mentiunea:
„DORIM CA DOMNUL CATALIN IOAN BERENGHI SA NE REPREZINTE” asta evident daca nu doriti sa va prezentati la proces pentru a va sustine cauza singuri.
– Adresa pe care trebuie sa o treceti pe plic:
Curtea de Apel Bucuresti
Splaiul Independentei nr 5, sector 4 Bucuresti.
Cod postal 050091
Sectia a-VIII-a Contencios Administrativ si Fiscal.
Dosar 2315/2/2016

* Nu exista o cerere tip!
* Nu avem nevoie de like-uri si comentarii pe Facebook, NU AU NICI O VALOARE, pentru ca, actiunea se desfasoara in viata reala si nu in cea virtuala!

DECI, PUNETI MANA PE PIX, TASTATURA SI SCRIETI!!!!!!
TERMENUL PANA LA CARE, CERERILE VOASTRE TREBUIE SA AJUNGA ESTE, 09.06.2017.” spune Cătălin Berenghi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.