Acasă Actualitate Un consilier din MEC, acuzat de fals si uz de fals

Un consilier din MEC, acuzat de fals si uz de fals

DISTRIBUIȚI

Ioan Stamin Purcaru, consilier pe probleme de minerit al ministrului economiei si comertului, a fost pus sub invinuire de catre procurorii din Petrosani si urmeaza sa fie audiat in calitate de invinuit, fiind acuzat de fals si uz de fals, in legatura cu declaratia sa de avere.

Procurorul Dumitru Ilinca din cadrul Parchetului Judecatoriei Petrosani a declarat ieri, pentru corespondentul Mediafax, ca dosarul de urmarire penala pe numele lui Purcaru a fost finalizat de catre politie si a ajuns la Parchet cu propunerea de trimitere in judecata.

Consilierul lui Codrut Seres a intrat in atentia politistilor dupa ce in declaratiile de avere din perioada 2003-2005, cand detinea functia de director general al Companiei Nationale a Huilei, au fost sesizate o serie de aspecte neclare legate de bunurile pe care le detine in proprietate.

Potrivit anchetatorilor, in declaratia de avere din anul 2005, Purcaru a trecut ca are in proprietate un apartament in Bucuresti pe care l-ar fi dobandit in anul 2002 si doua suprafete de teren dobandite in 1998. Numai ca aceste bunuri nu apar si in declaratiile de avere anterioare. Stamin Purcaru a declarat pentru Mediafax ca nu se considera vinovat deoarece este vorba, de fapt, despre prevederi ale legii in faze diferite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.