Acasă Actualitate Un ONG pentru liniștea voturilor lui Oprescu

Un ONG pentru liniștea voturilor lui Oprescu

DISTRIBUIȚI

Președintele fundației Millenium pentru Drepturile Omului, Sorin Daniel Radu, îl susține în public pe candidatul independent Sorin Oprescu. Președintele organizației non-guvernamentale apare în imagini filmate de televiziuni alături de staff-ul de campanie al lui Sorin Oprescu, aplaudându-l și susținându-l pe candidatul independent. Fundația Millenium a lui Sorin Daniel Radu a avut peste 500 de observatori acreditați în secțiile de votare din București, pe data de 1 iunie.
Contactat de Hotnews.ro, președintele Millenium pentru Drepturile Omului, Sorin Daniel Radu, a recunoscut că a participat împreună cu staff-ul de campanie la susținerea lui Sorin Oprescu.
"Da, am fost alături de Sorin Oprescu și l-am susținut, dar așa i-am susținut și pe ceilalți candidați la primăria Capitalei. Mi se pare absolut normal să mă duc și să-l susțin pe domnul Oprescu, când acesta, în '90, a avut grijă de mine".
Conform declarațiilor președintelui Biroului Electoral Municipal, Liliana Dănăilă, fundația Millenium pentru Drepturile Omului a acreditat peste 500 de observatori în secțiile de votare din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.