Home Actualitate Vaslui: Percheziții pentru destructurarea unui grup infracțional specializat în contrabandă cu țigări

Vaslui: Percheziții pentru destructurarea unui grup infracțional specializat în contrabandă cu țigări

DISTRIBUIŢI

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Iași au efectuat, miercuri, 23 percheziții domiciliare pe raza județelor Vaslui și Iași, în cadrul unor acțiuni complexe pentru destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în traficul ilegal cu țigări.

În urma acțiunii, au fost ridicate în vederea confiscării aproximativ 6.500 pachete de țigări, 4 autovehicule, importante sume de bani în lei și valută, două pistoale cu capse și peste 20.500 materiale pirotehnice.

”Polițiștii de frontieră din județele Vaslui și Iași, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, împreună cu efective de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău, au desfășurat o acțiune complexă în vederea destructurării unui grup infracțional organizat, specializat în traficul ilegal cu produse accizabile. În cauză, sunt cercetate mai multe persoane,urmând a fi puse în aplicare 28 mandate de aducere la audieri”, precizează un comunicat remis CURENTUL de ITPF Iași.

Cercetările în cauză continuă sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, la final urmând să fie luate măsurile legale.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.