Acasă Actualitate Victorie pentru Djokovic în instanță

Victorie pentru Djokovic în instanță

DISTRIBUIȚI

Judecătorul australian Anthony Kelly a decis în favoarea lui Novak Djokovic în procesul privind anularea vizei acordate liderului mondial din circuitul ATP, transmite Reuters.

Judecătorul a desființat decizia de anulare a vizei lui Novak Djokovic și a obligat guvernul la plata cheltuielilor de judecată

Totodată judecătorul a dispus ca Djokovic să fie eliberat din detenție în cel mult 30 de minute și să primească pașaportul și efectele personale eliberate.

2 COMENTARII

  1. Hai ca le-a iesit Australienilor pentru ca Nole nu s-a dus acolo fara viza ci a avut viza de la Federatia Australiana de Tenis care are un acord cu guvernul tari pentru Gradslamul de la Mellbourne;a tinut titlul ziarelor si stirile tv o saptamana iar dupa inceperea turneului tribunele vor fi la maximul admis la meciutile sarbului si audientele tv de la meciurile lui Nole vor fi pe primul loc nu doar in Serbia.

  2. Viza de intrare a fost acordata de Guvernul Australiei pentru a ridica imaginea internationala a acestei tari, cum vamesul australian a fost bine pregatitit profesional ca sa vezi afla opinia publica afla de existenta acordarii unei vize de intrare pentru o persoana nevaccinata, care nu a ascus acest fapt, in timp ce restul populatiei au suferit sau au acceptat rigorile de izolare impuse de carantina.
    Acum ca a rasuflat aranjamentul vizei – responsabili fiind onor decidentii australieni , am impresia ca mas media ca un adevarat caine de paza al democratiei de dupa 1989, se repede la beregata , pardon satanizeaza imaginea campionului mondial Novak , pentru ca nu-i asa este sarb si nu este deontologic sa se vorbeasca de traficul de influenta din executivul australian.
    Sunt curios daca acest tenismen genial ar fi acceptat mita – oferta la 20 de ani oferita de ambasadorul Marii Britanii sub forma mascata a cetateniei britanice atunci presa ar mai fi oferit subiecte defaimatoare la adresa acestuia, eu nu prea cred.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.