Acasă Actualitate Video: poliția germană incapabilă să stăpânească imigranții care agresau sexual femeile în...

Video: poliția germană incapabilă să stăpânească imigranții care agresau sexual femeile în noaptea de Revelion

DISTRIBUIȚI

Site-ul german thelocal.de a publicat o filmare din noaptea de Revelion când peste 1100 de femei au fost agresate sexual. Filmarea arată cum polițiștii încearcă din răsputeri să stăpânească mulțimea de oameni care sărbătoreau noul an. Peste 1.100 de plângeri au fost depuse ulterior la poliție de către femei care au afirmat că au fost agresate în fața gării principale din oraș. În clipul nedifuzat până acum polițiștii apar încercând să potolească mai mulți tineri scandalagii, în timp ce artificiile și pedardele explodează printre oameni. De asemenea, o femeie se aude pe fundal strigând „Nu mă atinge, nu mă atinge”.

„Suspecții de violențele sexuale comise la Koln în noaptea de Anul Nou sunt străini, cu precădere solicitanți de azil sosiți în ultimele luni în Germania, a anunța la începutul lunii ianuarie ministrul de interne al landului Renania de Nord-Westfalia, Ralf Jäger. Acesta a acuzat poliția germană că a comis „greșeli foarte grave” în gestionarea situației în noaptea dintre ani.

„Atât din declarațiile martorilor, cât și din rapoartele poliției locale și din descrierile poliției federale rezultă că persoanele care au comis aceste delicte proveneau aproape exclusiv din rândul imigranților”, a declarat Jäger.

{youtube}UYdEpu0uBkM{/youtube}

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.