Acasă Actualitate VIDEO: Primarul din Galați amenință o doctoriță ATI care s-a plâns că...

VIDEO: Primarul din Galați amenință o doctoriță ATI care s-a plâns că nu există echipamente de protecție

DISTRIBUIȚI

Prezent la Realitatea TV Galați-Brăila, Ionuț Pucheanu a amenințat o doctoriță  de la Anestezie Terapie Intensivă care lucrează maternitatea din oraș fiindcă s-a plâns de lipsa echipamentelor de protecție.
vă prezentăm dialogul:

Realizatorul: Să revenim la problemele din spitalele gălățene. Spitalul Clinic de Obstretică-Ginecologie ar avea nevoie de dezinfectant pentru mâini, mănuși, ochelari, halate impermeabile ș.a.m.d. Aveți cunoștință, sunt rezolvate problemele?
Primarul: Din câte știu eu, ținând legătura cu doamna manager (Costinela Georgescu, n.n.), deocamdată sunt acoperiți. Dar, vedeți, informațiile astea vin tot de la PNL. Fosta manageriță, dacă pot să mă exprim așa…
R.: Fostul manager, e o doamnă (Anamaria Hărăbor, medic anestezist, n.n.), am înțeles…
P.: Permiteți-mi să mă exprim așa, cum am…, cum am hotărât să mă exprim, da?, este membru de vază a (sic!) PNL-ului. Da? În permanență, dumneaei e nemulțumită de ceea ce se întâmplă acum. Și eu n-aș vrea să intru într-o evaluare a mandatului dumneaei. N-aș vrea!… (dă din umeri, n.n.) Spre binele… multora. N-aș vrea… să vedem neajunsuri… Eu zic că-i mai bine să ne vedem… fiecare de… de propria… Să se ocupe de anestezii și să lase managementul cu… cu cei care-l au (sic!) și răspund în momentul de față.”.

Minutul 52.30

3 COMENTARII

  1. E o rusine sa inca avem primari de oras republican Galati de speta celui de mai sus Ionut Pucheanu. Agramat, balbait, incoherent cu mentalitati de mult demise. Doamna Dr. anestezista
    a cerut un lucru important: cele necesare desinfectiei in timpul de azi al corona virusului. Nimic rau ba chiar bine. Primarul sa asculte si sa execute cele necesare bunei functionari a spitalelor . in loc sa se apere insolvent sa contribue la ajutorarea institutiilor care au nevoie de strictul necesar sanatatii, acum mai ales, in Romania. Gura mai mica, maestre primar. Putem sta si fara un om ca tine.

  2. Intr-o democratie reala, UN POLITICIAN DE ELITA (model) necesar unei societati moderne bazate pe cunoastere, trebuie sa fie un intelept, sa priveasca particularul prin prisma generalului si intr-un acelasi elan de gindire sa cuprinda deopotriva abstractul si concretul. Trebuie sa vada prezentul in lumina trecutului, pentru scopuri situate in viitor. Nici o parte a naturii umane sau a institutiilor omenesti nu trebuie sa-i scape cu totul din vedere. El trebuie sa fie dezinteresat si in acelasi timp sa vizeze un scop; sa fie distant si incoruptibil dar cu picioarele pe pamint ca un om de stiinta. Sa aiba viziuni si spirit dezvoltat pentru afaceri publice si voluntariat si nu pentu afaceri mafiote. (Indivizi cu discernamintul afectat, incompetentii si cei cu instincte de rechin nu au ce cauta in politica sau viata publica).
    Un popor nu se poate dezvolta fara a avea repere sau propriile modele de oameni valorosi a caror exemplu sa le fie urmat sau care sa constituie seva de unde sa se hraneasca spiritual. Lipsa unor asemenea valori sau principii inseamna dezradacinare si apoi pieirea neamului respectiv. Din acest punct de vedere politica romaneasca postcomunista are o manifestare nefasta;
    – Societatea Civila Organizata, ca factor esential de influentare a puterii, baza de formare si rampa de lansare a membrilor elitei politice (notiuni care inca nu au reprezentare reala pentru societatea romaneasca), trebuie sa aiba taria si capacitatea necesara pentru a reactiona in diverse moduri sa împiedice desfriul clasei politice petrecut in cei 30 ani de postcomunism.

    • Superb ce spuneti dar ne aplicabil la acest individ ajuns probabil pe pile la inalta functie de primar al unui oras deosebit cum e Galati. Trebue trimis unde apartine. Sa nu le spunem pe nume

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.