DISTRIBUIŢI

Directorul General al Administrației Naționale Apele Române, Sorin Lucaci, (foto dreapta), a fost pus în funcție de Sorin Grindeanu deși în anul 2019 a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.
Potrivit împărțirii ciolanului între PNL, PSD și UDMR, numirea din fruntea Administrației Naționale „Apele Române” le aparține social-democraților. Lucaci ocupă cu nerușinare funcția de director general la „Apele Române” din septembrie 2022, după ce fostul șef, Gabriel Francisc Știka, s-a ales cu dosar penal fiind prins de polițiștii la volan deși avea permisul suspendat.
În iulie 2022, în fruntea Administrației Bazinale de Apă Jiu a fost numit inculpatul Șerban Răzvan Nicolae, singurul din conducerea instituției care nu are CV-ul pe site, prin urmare nu știm ce studii are și ce-a învârtit până acum.
Singurele informații oficiale sunt cele de pe portalul instanțelor de judecată de unde aflăm că individul se face vinovat de lovituri și alte violențe după ce a agresat trei persoane. Trei pedepse de câte șase luni de închisoare i-a stabilit Curtea de Apel din Craiova în data de 10 martie 2023, în dosarul 14259/215/2020 directorului Șerban Răzvan, câte o pedeapsă pentru fiecare persoană agresată, prin contopire rezultând 10 luni de închisoare.
Instanța a amânat aplicarea pedepsei cu 2 ani, timp în care infractorul care conduce ABA Jiu trebuie:
a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Dolj, la datele fixate de acesta;
b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;
c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea;
d) să comunice schimbarea locului de muncă;
e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

Cum numirea în funcția de director a lui Răzvan Șerban a expirat săptămâna trecută, moral ar fi ca în această funcție să fie numită o persoană care nu are o condamnare definitivă. Dar cine să facă asta, condamnatul Sorin Lucaci? Condamnat la condamnat nu-și scoate ochii.

3 ARII

  1. Iata cine conduce de ani de zile aceasta institutie a statului , pe care au distrus-o din temelii! oamnei manjiri, corupti, care pretind spagi imense, condamnati penali, pentru diferite cauze, betivi la volan, violenti, , care au impus retele de spagari la toate nivelurile , care au distrus raurile Tarii cu mafia din Balastiere, distrugerea padurilor de lunci, a zonelor de protectie a raurilor si surselor de apa a localitatilor !!Cu Ministri corupti, care inchid ochii la hotiile din Balastiere si cer spaga TABLA !!COSTEL ALEXE va ramane in istoria caestui minister al Apelor si Padurilor ca, SPAGARUL TABLA !!

  2. Aceasta instituție s-a deprofesionalizat; personalul nu mai prezintă nici un interes pentru activitate.Albiile râurilor au ajuns la bunul plac al balastieristilor.Cand vine politia la cate o sesizare,este dusa în eroare de cei de la APE
    ; și uite asa se încheie un p.v.cu nici un vinovat . Unde se va ajunge ?Cel care e șef bate cu pumnul în masa, nimeni nu are voie sa sufle o vorba și uite asa ” curg apele întrate direcțiile „!

  3. Apele Romane functioneaza ca mafia ce nu atat ca da pentru mita la smecheri patrimoniul national pe care trebuie sa il protejeze, dar fura averea oamenilor din jurul apelor atribuind-o celui ce ii mituieste. Livada ce imi apartinea pe malul raului a fost facuta cadou unui ticalos ce ar fi dat 2000 de euro mita, dupa ce raul a inundat-o si s-a deplasat, lasandu-mi terenul pe malul celalalt. Apele Romane au declarat in instanta ca raul se invecineaza cu mitagiul, ce avea un gard pe acelasi mal de doar 300 de metri, furandu-mi peste 1000 de metrii. Pana am aflat eu de miscarea asta, lucrurile erau facute. Cand m-am plans la Ape, mi-au trimis inspectie si mi-au dat amenda cum ca mi-am facut gardul prea aproape de mal. Procesul ma costa mii de euro si dureaza ani.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.