Acasă Actualitate VIDEO: Un bărbat se aruncă în gol; imediat năvălesc și mascații pe...

VIDEO: Un bărbat se aruncă în gol; imediat năvălesc și mascații pe balcon

DISTRIBUIȚI

UPDATE 03,08,2020: Familia bărbatului care a sărit de la etajul 6 al apartamentului în care locuia, după o descindere a mascaților, a depus plângere penală la poliție. La Poliția Capitalei a fost deschisă o anchetă cu privire la modul în care au acționat luptătorii de la trupele speciale. Familia bărbatului spune că oamenii legii nu au negociat corect cu bărbatul și că acesta ar fi putut fi imobilizat înainte să sară.

Însă bărbatul avea probleme psihice și fusese scos din spital pe semnătura familiei. Chiar și după ce a sărit de la etajul 6 și și-a rupt un picior acesta a continuat să opună rezistență, refuzând să se lase imobilizat. Familia susține că a fost bătut, însă pe filmările de la locul accidentului se vede cum mascații îl ating strict pentru a-l imobiliza. Rudele bărbatului spun că intervenția mascaților e o crimă și și-au luat un avocat cu notorietate, pe Aurel Moldovan, unul dintre apărătorii din cazul Caracal.

Pe adresa redacției am primit o filmare din România cu un bărbat care se aruncă de la balcon după ce în casa lui au năvălit mascații. Persoana care ne-a trimis filmul spune că este de astăzi. Cine ne poate da mai multe detalii este rugat să o facă la secretariat@curentul.info.

Atenție! Video nerecomandat minorilor și persoanelor sensibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.