Acasă Actualitate Vîntu și-a scos la înaintare lătrăii din dotare

Vîntu și-a scos la înaintare lătrăii din dotare

DISTRIBUIȚI

Pe principiul sfânt „Cine nu e cu noi e împotriva noastră“, Vîntu le-a scos botnițele din dotare lătrăilor săi de serviciu și i-a trimis în lume să-i atace pe toți cei care îndrăznesc să aibă alte opinii decât servitorii golănasssului. „Bărbați“ 100%, lătrăii s-au năpustit asupra femeilor, semn clar de virilitate și potență masculină.
Astfel, în urmă cu două zile, pe un site de largă respirație jurnalistică, fostul ziarist Cornel Nistorescu, convertit de ani buni în sclav la curtea lui Vîntu, îi îndemna pe militarii rezerviști nemulțumiți de procesul de recalculare a pensiilor să aibă grijă de Alina Mungiu și de Andreea Pora, întrucât cele două și-au permis, vezi Doamne, să aibă alte opinii decât cele vânturate de trompetele mogulului.
„Afirmația legată de corectitudinea tăierii pensiilor poate fi identificată și în discursurile multor politicieni băsiști. De la trepăduși până la premier, de la jurnaliști slugarnici până la gânditori de politici, gen Alina Mungiu. (…) Ofițeri și subofițeri! Nu ascultați de ziariștii talentați! Atenție la Andreea Pora și Alina Mungiu!“, scrie cu mânie proletară Nistorescu, împlinind astfel dorințele umede ale golănasssului care-i alimentează conturile cu câteva miliarde de lei, că deh, e mare analist. Incitarea militarilor și evidențierea celor două ținte, Alina Mungiu și Andreea Pora, arată că Nistorescu nu mai are nicio legătură cu meseria de jurnalist, la care face aproape zilnic apel, devenind un umil lătrău gata oricând să răspundă la ordinele date de cel care-i umple frecvent conturile. Analizând atitudinea sa din ultimii ani, se poate ușor concluziona că dacă mâine stăpânul Vîntu i-ar cere să-și înjure mama, ar face-o fără niciun fel de remușcare. Condiția e ca suma din cont să fie pe măsură.
Nistorescu nu este singurul lătrău care a primit dezlegare la atacuri în ultima vreme. La o zi după ce Nistorescu îi incita pe militari să aibă grijă de Mungiu și de Pora, Liviu Mihaiu, ex-guvernatorul eolian al Deltei, declanșa un atac la fel de josnic la adresa Rodicăi Culcer de la TVR, atac găzduit generos de „Jurnalul Național“, ziar devenit brusc interesat de echidistența TVR, după ce nu a suflat un cuvânt pe această temă când în fruntea instituției se afla pesedistul Alexandru Sassu. Ce-i drept, atunci TVR gemea de atâta echidistanță politică, mai ales că Sassu era consiliat chiar de o fostă angajată a lui Felix, Mura Frânculescu.
Să revenim însă la Mihaiu, care brusc a descoperit că „TVR a ajuns sub jurisdicția acestei Suzana Gâdea fără coc“. Considerându-se inspirat, când de fapt e cam expirat, Mihaiu continuă să abereze susținând: „Când te uiți la această colaboratoare a regimului, ai impresia că vezi o luptătoare Hamas gata să se sacrifice întru apărarea Profetului. În opinia mea, nu-i nimic mai rușinos pentru un ziarist decât să apere Puterea“. Dar să-l aperi pe Vîntu nu e rușinos, dom’ Mihaiu? Ce-i drept, la câți bani ți-a dat, inclusiv când erai cică funcționar public și guvernai Delta, poți să-l proslăvești toată viața. Gratis. Ca să nu mai punem la socoteală și osanalele aduse guvernului Tăriceanu, răsplătite din plin cu funcția de vătaf al Deltei. În cazul lui Mihaiu, atacul la adresa Rodicăi Culcer are și o componentă de ordin personal: emisiunea sa de la TVR, „Între bine și rău“, s-a sfârșit odată cu domnia lui Sassu, ducându-se astfel și câteva mii de euro lunar din bugetul liber-cugetătorului simbriaș la curtea lui Vîntu. Lasă, compensează mogulul, cel care cu siguranță a gândit și atacul succesiv executat de Nistorescu și de Mihaiu. Dar, dacă se consideră îndeajuns de bărbați, cei doi ar trebui să renunțe a se mai război cu luptătoare de duzină, fie ele și Hamas, și să-l atace direct pe Profet. Sunteți pregătiți, băieți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.