DISTRIBUIȚI
vlad obu

Vlad Obu, apropiat al celor doi milionari britanici, Andrew și Tristan Tate a venit la audieri la DIICOT însoțit de un avocat. Obu nu a făcut absolut nicio declarație însă avocatul său Dumitru Bădrăgan a declarat: ”Astăzi se va analiza o activitate care presupune percheziția IT, atât. Nu are nicio calitate, în afară de cea de martor. După momentul realizării percheziției IT, vom vedea ce concluzii vor extrage domnii investiți în această cauză. Întrebat dacă îi e teamă că se va găsi ceva la percheziții, avocatul a răpuns că „Nu, la acest moment are calitatea de martor”, a conchis Dumitru Bădrăgan.

Obu a încercat să-și creeze online o imagine de băiat de bani de gata și cu multe femei care roiesc în jurul lui, dar fosta sa iubită, Maria, a demontat afirmațiile acestuia că ar fi milionar din videochat unde multe femei produc bani pentru el.

”Nu este ceea ce pare a fi pe rețelele de socializare. Nu este nici milionarul care vrea să pară, nici băiatul rău, nici băiatul bun, adevărul din spatele camerelor este total altul. Întotdeauna a susținut că are un număr foarte mare de femei, care se tatuează cu numele lui de bunăvoie, că îl iubesc prea mult, majoritatea sunt miniciuni. Numărul de femei tatuate este mult mai mic decât cel din presă.”, a dezvăluit fosta iubită a lui Vlad Obu, la Antena Stars.

Maria a spus că prietenul fraților Tate trăiește din banii pe care îi produce o femeie cu care este căsătorit.

”Când vorbeam despre tema asta, îmi spunea că această femeie lucrează pentru el. Motivul pentru care a făcut acte cu ea este că avea nevoie de bani din partea ei.”, a adăugat Maria.

Pe numele său real Obuzic Vlad-Cristian, Obu e căsătorit cu Andreea Lepădătescu, fata din imagine, care pentru a convinge publicul că sunt căsătoriți a trimis presei certificatul de căsătorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.