Acasă Actualitate Voiculescu vrea să-i ia partidul lui Dan Diaconescu prin agenta sa, Liliana...

Voiculescu vrea să-i ia partidul lui Dan Diaconescu prin agenta sa, Liliana Mincă

DISTRIBUIȚI

În scurtă vreme, la nivelul conducerii partidului așa zis al poporului lui Dan Diaconescu vor avea loc schimbări. Urmează să fie modificată componența Biroul Național de Coordonare iar, potrivit surselor „Curentul“, printre cei care aspiră la intrarea în forul de conducere și vizează preluarea șefiei partidului se numără și Liliana Mincă, președinta organizației de femei PP-DD, președinte și la PP-DD Botoșani. Mișcarea va aduce partidul lui Dan Diaconescu în mâinile turnătorului Dan Voiculescu, căruia i-a fost slujnică servilă, dintotdeauna, Liliana Mincă.
Liliana Mincă este o politrucă tipică mediului politic actual, iar profilul acestui personaj este în mare măsură caracteristic unei serii de femei introduse în politică în ultima vreme. Nu sunt multe femei în politică, iar printre puținele care se văd mai mereu pe sticlă, la Antene sau Realitatea TV, sunt unele exemplare care ilustrează parcă în mai mare măsură jegul, mizeria și oportunismul decât ipochimenii politichiei ieșiți, în majoritate, din coasta gangrenoasă și buboasă a lui Ion Iliescu și Dan Voiculescu, demonicii Saruman si Sauron, doi siniștri vrăjitori scârbavnici ai Lumii întunecate a politicii românești, invadată de lighioane puchinoase.
„Profesorul” Lilianei Mincă, Dan Voiculescu este, alături de  Ilici Iliescu, șeful de rețea al Clanului ticăloșiților, unul dintre cele mai detestabile personaje politice, întruchiparea komisarului politic îmbătrânit în rele. De la Voiculescu și-a tras seva fosta muncitoare de la Întreprinderea de sculărie „Steaua Roșie“ din București, devenită mare sculă mai apoi cu propteaua Sistemului reprezentat de Voiculescu și ai săi.
Dactilografa lui Stănculescu, cu un amărât de liceu industrial, a ajuns ulterior, sub pulpana lui Voiculescu, mare învârtitoare de bani, iar acum predă, cu inconfundabilă sa voce spartă de mâncătoare de semințe pe stadion, nici mai mult nici mai puțin decât la Universitatea Financiar Bancară, din poziția de lector univ. dr. Evident resursele sale didactice au fost argumentate de practica vreme de șase ani la Balli Trading LTD, unde ocupa funcția de secretară, remunerată cu un salariu fix de 100 de dolari. Până la urmă nu e de mirare actuala poziție a Lilianei Mincă, dacă avem în vedere faptul că mentorul ei, profesorul Voiculescu și-a tras o diplomă cu fix 240 de dolari, ajungând ulterior să predea la ASE, la Catedra de Relații Economice Internaționale, disciplina Competiție și Competitivitate. Competitiv, deoarece doctoratul lui Voiculescu nu este lipsit de valoare, ci doar foarte ieftin, cât două salarii jumate din aceea vreme de-ale Lilianei, viitoarea lectoriță a specialiștilor bancari.

Impostură

Oricât ar încerca cineva să o carac­terizeze cumva pe aspiranta la șefia așa zisului popor al lui Dan Diaconescu, nici pe departe n-ar reuși performanța unei atât de izbitoare evidențieri a ipocriziei grosiere și a tembelismului grobian.
Citez din pagina sa de propagandă pe web: „Dragostea pentru oameni, necazurile si ambiția de a deveni un om care sa își poată sprijinii semenii aflați in nevoi, a determinat-o sa devina o femeie de cariera. Dumnezeu, timpul si perseverenta sa au propulsat-o in funcții importante in stat, de unde nu a încetat niciodată sa ii ajute pe toți cei aflați in necazuri. Suflet nobil, de o modestie incredibila, despre actele de caritate ale botoșănencei Liliana Minca de multe ori nici nu s-a știut. A preferat sa ajute si sa stie doar ea, cei necăjiți si Dumnezeu de sus. Printre alte instituții in care a făcut performanta, Liliana Minca a fost Președinte al Loteriei Romane, director executiv sau general al mai multor societăți comerciale. A fost Președinte cu rang de Secretar de Stat la Agenția Națională de Control a Exporturilor, iar in prezent este Lector la Universitatea Financiar-Bancara, Facultatea de Management. Deținătoare a mai multor licențe si Masterate in securitate si apărare națională, management public, economie, Liliana Minca a obținut si un titlu de Doctor in Stiinte Militare si Informații. Desi cariera a dus-o in capitala, candidatul pentru Camera Deputaților, Liliana Minca nu a uitat niciodată de cei dragi de acasă. Are 25 de fini de botez in toata tara, are o fundatie umanitara ce ii poarta numele prin care ajuta pe cei aflați in necazuri si a publicat mai multe lucrări importante pentru lumea academica. In orice instituție a fost, si-a indeplinit cu abnegație îndato­ririle. Iar când a simțit ca interese obscure planează asupra instituțiilor sau unitatiilor în cauză, a preferat să se țină departe de orice mediu și fapte necreștinești.“ etc samd.

„Liliana Mincă promovează promiscuitatea sexuală“

Duduia care-l invocă mieros pe Doamne Doamne, mai exact fiind chiar cea Aleasă de Dumnezeu, pentru a ajuta poporu' cel năpăstuit, fiind un fel de replică feminină a lui Petrache de la Maglavit, cea care „se tine departe de orice mediu si fapte necrestinesti“, este una dintre principale susținătoare ale unor organizații câtuși de puțin creștinești. În data de 23 aprilie 2013, deputata PP-DD Liliana Minca, în calitate de președinte al Comisiei pentru egalitatea de șanse pentru femei si bărbați si membru al Comisiei pentru cultura, arte si mijloace de informare in masa din Camera Deputatilor, a sprijinit, la Palatul Parlamentului, lansarea unui proiect de așa zisă educație sexuală pentru adolescenți. Sexul o preocupă se pare serios pe Liliana Mincă, dar nu orice fel de sex. Cu privire la proiectul „creștinesc“ promovat de deputata PPDD s-au exprimat public un număr de 55 de organizații reprezentative care au ca obiectiv apărarea familiei și a sănătății copiilor printre care și multe legate direct de mediul creștin ortodox din România.
În data de 8 mai 2013, organizațiile menționate s-au adresat printr-un memoriu ministrului Educației Naționale, Remus Pricopie, relevând următoarele cu privire la proiectul promovat de Liliana Mincă, Cea Adusă de însuși Dumnezeu, românilor, pentru a-i educa:
„modelul educațional“ prezentat (de duduia Mincă – n.n) promovează promiscuitatea sexuală și homose­xualitatea, încurajează pornografia și libertinajul, susține lipsa de implicații morale ale actului intim, neagă conse­­cințele avortului și se îndreaptă contra autorității parentale. Viziunea sa „educativă“ se reduce, în esență, la obișnuirea copiilor cu modelul sexua­lității deschise și cu metodele contra­ceptive, este vulgarizantă, hedonistă, anti familie și susceptibilă de producerea unor adânci distorsiuni și traume emoționale și psihice la nivelul personalității elevilor de gimnaziu și liceu.
A opta, la nivel de autoritate publică, pentru „modele“ educaționale nefaste este una din căile cele mai perfide și mai insidioase de a submina interesele unei societăți și ale unei națiuni.“
Memoriul este mult mai vast și este exemplificat cu pasaje din „proiectul educațional“ propus de Mincă pe care nu le putem reproduce, din motive evidente.
Tot din motive evidente nu putem reproduce ce-a afirmat cândva despre Liliana Mincă un coleg de alianță politică, el însuși mai bine cunoscut pentru renumele său câștigat din greu, de Tribun al homosexualilor. Ca insider al găștii Ilici Voiculescu, Tribunul se pare că avea totuși niște date viabile – dacă urmărim evoluția unora dintre personajele din arcul puterii, de tipul Mincă, Lia Olguța Vasilescu etc samd

George Roncea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.