Acasă Actualitate Vosganian, portavocea FNI: „Dormi liniștit, ministerul te veghează!”

Vosganian, portavocea FNI: „Dormi liniștit, ministerul te veghează!”

DISTRIBUIȚI

Beneficiar al bunăvoinței lui Vântu, atât în calitate de politician (a fost finanțat de tatăl FNI prin intermediul UFD), cât și în calitate de profitor al FNI, Varujan Vosganian a fost trădat la finele săptămânii trecute de subconștient și a recunoscut că relația sa cu fostul infractor de drept comun rămâne indestructibilă. În încercarea de a-i explica unui jurnalist că viziunea sa fiscală nu ia în calcul implementarea unor taxe noi, fostul merceolog de la fabrica de spriț-drojdie Bragadiru a reluat sloganul FNI ("Dormi liniștit, FNI veghează pentru tine!"), îndemnându-l pe jurnalist să "doarmă liniștit": "Cât stau eu ministru, dormi liniștit, ministerul te veghează".
Deși a negat tot timpul că a fost unul dintre "locotenenții" lui Sorin Ovidiu Vîntu, actualul ministru al economiei și finanțelor, Varujan Vosganian, a fost trădat la finele săptămânii trecute de subconștient și a recunoscut nonșalant că relația sa cu fostul infractor de drept comun rămâne indestructibilă, chiar dacă aceasta l-a costat fotoliul de comisar european.
În încercarea de a-i explica unui jurnalist că politica fiscală viitoare nu va lua în calcul majorarea actualelor dări sau implementarea unor taxe noi, fostul merceolog de la fabrica de spriț-drojdie Bragadiru, deghizat acum în ministru, și-a adus aminte de vremurile bune când FNI-ul duduia și-i oferea, în calitate de investitor și de lider de partid, profituri și sponsorizări impresionante și s-a transformat brusc în PR pentru defuncta megaescrocherie: "Cât voi fi eu ministru, nu te așteaptă nicio taxă. Cât stau eu ministru, dormi liniștit, ministerul te veghează". Declarația lui Varujan Vosganian i-a lăsat mască pe jurnaliștii aflați în apropierea ministrului, aceștia întrebându-se dacă nu cumva liberalul (și nu Tempo Advertising) a fost autorul mesajului subliminal "Dormi liniștit, FNI veghează pentru tine", care a ajutat la promovarea megaescrocheriei FNI.
Până se va lămuri însă care a fost rolul liberalului la "moșirea" sloganului mincinos cu care au fost escrocați peste 300.000 de români, trebuie spus că Vosganian a beneficiat din plin de binefacerile megaescrocheriei nășită de Vîntu. Atât în calitate de politician, cât și în calitate de profitor al FNI. Conform documentelor oficiale, Vosganian a fost finanțat la un moment dat de tatăl FNI prin intermediul Uniunii Forțelor de Dreapta (n.r. – sponsorizarea a avut ca obiect salarizarea personalului formațiunii politice și a unor activități cu caracter politic). Mai mult, baza de date a FNI – aflată în posesia cotidianului nostru, arată că atât liberalul, cât și soția sa, Vosganian C. Mihaela Rodica Eugenia (conferențiar universitar la Universitatea Națională de Muzică, născută la data de 07.05.1961) au beneficiat de jocul piramidal pus pe picioare de SOV, ambii fiind posesori ai carnetelor de investitori 40.101.002618, respectiv 40.102.004029. Ca atare, reacția (involuntară?) a lui Vosganian este de înțeles. Însă, amintindu-ne că în timp ce românii erau îndemnați să doarmă SOV&co. devalizau FNI, ne ia cu frisoane la gândul că amicul lui SOV pus paznic al finanțelor și-ar putea aminti brusc, când derulează afaceri cu bani publici, nu numai sloganul megaescrocheriei nășită de Vîntu, ci și schema financiară prin care acesta a lăsat pe drumuri sute de mii de români.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.