Acasă Actualitate Vuvuzel Badea vrea și el în Rețeaua lui Vântu

Vuvuzel Badea vrea și el în Rețeaua lui Vântu

DISTRIBUIȚI

Vizibil deranjat de ancheta ziarului „Curentul“ despre oamenii plătiți de Vântu din toate mediile societății românești, tonomatul narcisist Mircea Badea din solda varanului Felix-Voiculescu a făcut luni seara spume la gură referitor la ziarul nostru cum că ar fi o „fițuică“ și o „mizerie“. Conform logicii sale simpliste de matematician ratat, convertit în karateka ocazional, orice publicație care nu face parte din trusturile mogulilor nu merită interesul său. Ce-i drept, și pentru noi Mircea Badea este interesant doar din postura sa de clovn la curtea mogulilor, care-i mai aruncă din când în când un firfiric pentru prestațiile sale caraghioase.

Deși își dă cu părerea despre presă și ziariști, meseria de jurnalist îi este străină lui Mirciulică, după cum a declarat chiar el, iar cea de goarnă a lui Felix i se potrivește mănușă.

Comentând dezvăluirile făcute de ziarul „Curentul“, Vuvuzel, așa cum inspirat l-au numit colegii de la DailyCotcodac, a adăugat cu jind că ar vrea să fie și el pe lista celor plătiți de Vântu. „Toată presa este platită de Vântu. Cu mine nu s-a simțit“ a declarat ofuscat în direct Badea. Îi recomandăm să vorbească cu al său coleg bălos, Victor Ciutacu, poate-poate îi pune o pilă la Sorin, că doar se trag de mult de șireturi.

Sau poate consoarta sa, „fotomodela“ Carmen Brumă, care știe cel  mai bine cum este să lucrezi la Vântu, cu indicații prețioase de la mogulul eolian. Afinitatea lui Vuvuzel pentru SOV nu reprezintă o surpriză pentru nimeni. Când a fost publicată  ancheta Hotnews&Kamikaze în care a fost dovedită cu documente colaborarea lui SOV, alintat de securiști „Nuș“, cu fosta poliție politică, boxerul ziarelor din România a declarat scurt că sigur dovezile vin de la Băsescu, care i-a plătit pe jurnaliști să le facă publice.

Badea, un Mini-me al lui Voiculescu

Ziarul „Curentul“ a dorit să vadă dacă ieșirea lui Badea, asemănătoare cu a unui tånăr la pubertate, are vreo legătură cu vreo afecțiune psihică sau cu ceva traume din tinerețe. Pentru acest lucru ne-am adresat unui psihiatru celebru. „Badea este un isteric sărăcuț și jalnic. Suferă de isterie. Se pretează la o bălăcăreală jalnică. Este un neica nimeni, nu este nimic de capul lui. Este un Voiculescu tånăr, o altă fațetă a lui Voiculescu. Badea, Dan Diaconescu, Cristian Tudor Popescu sunt oameni de presă neinteresanți“, ne-a spus psihiatrul sub rezerva anonimatului.

Mirciulică, spaima Poliției Române

Într-un exces de zel, istericul prezentator al emisiunii „În Gura Presei“, Mircea Badea, a dorit să arate lumii întregi că și-a luat pistol cu bile de cauciuc. Sub pretextul că fiecare are dreptul la autoapărare, Badea a găsit de cuviință să scoată din buzunar pistolul, pe care l-a prezentat în fața camerelor, i-a desfăcut încărcătorul, după care l-a întors pe toate părțile pentru a oferi o panoramă completă. Spre sfårșitul demonstrației, pentru a dovedi că se află în legalitate, Badea și-a prezentat și permisul de port-armă.

Numai că, potrivit legii, Badea nu avea voie să-și afișeze pistolul la tv ca și cum ar fi o simplă jucărie. Legea armelor și munițiilor prevede la art. 62, alin 2 că „este interzis portul armelor neletale, destinate pentru autoapărare, în următoarele condiții: în locuri aglomerate, stadioane, săli de spectacol și adunări publice, precum și în alte locuri în care folosirea acestor arme este interzisă prin lege“. În acest context, redactorii ziarului „Curentul“ l-au contactat pe purtătorul de cuvånt al Poliției Capitalei, pentru a ne explica dacă instituția s-a sesizat cu privire la faptele lui Badea. Însă purtătorul de cuvånt s-a eschivat de la declarații, dovedind că-i este teamă să intre în gura „periculosului“ prezentator. Astfel, Ciocan a precizat, în primă instanță, că „domnul Badea M. poate să facă tot ce consideră de cuviință la tv, responsabilitatea în acest caz revenindu-i CNA-ului. Nu am cunoștință despre ce fel de obiect a prezentat în emisiune, însă dacă vom constata că prevederile vreunei legi au fost încălcate, atunci vom acționa în consecință“. La insistențele reporterului „Curentul“, care a citat din legea prezentată mai sus, Ciocan a izbucnit „nu am ce altceva să spun, poate måine råde de mine și mușcă dintr-un pistol de ciocolată, demonstråndu-mi că de fapt el nu a prezentat o armă reală în emisiune“. Deci, cam pånă aici merg acțiunile Poliției. Cu toate acestea, Ciocan a declarat că, în urma sesizării reporterului „Curentul“, au fost înștiințați și polițiștii de la Arme și Muniții care urmează să verifice dacă într-adevăr Badea a prezentat în emisiune o armă reală.

Vuvuzică… țeavă mică

Cu toate acestea, jurnalistul Tiberiu Lovin publică pe blogul său un editorial în care găsește o explicație și mai bună. Ieșirea de wild-wild-west avută de Vuvuzel luni seară în studiourile Antenei 3, atunci cånd a venit cu pistol în direct, este explicată de ziarist într-un mod cu totul special. „Psihologii au remarcat că majoritatea bărbaților între două vårste care se apucă de sporturi violente sau cărora li se năzare subit să-și cumpere o armă de foc au oarece probleme cu ego-ul și cu potența. Psihanaliștii ne explică, savant, că indivizii ajunși în stadiul de nema putirința, ca în faimoasa melopee populară «Și-am îmbătrånit și nu mai pot, nu mai ia pistolul foc», își cumpără pistol de metal tocmai pentru că ăla de carne are probleme la instalația de aprindere. Forma falică a țevii pistolului are menirea să redea masculilor încrederea în sine, zic specialiștii, deși adormitul din pantaloni nu se va mai da resuscitat în ruptul capului! Examinånd comportamentul din ultima vreme al lui Vuvuzel, un psihanalist ar da pe loc verdictul și l-ar trimite pe băiatul cu chibriturile la borcanul cu Viagra“, se comentează pe reportervirtual.ro.

{flv}2010-07-28-Toyota-Toate-rotile-sus{/flv}

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.