Acasă Alegeri 2009 MAI: 24 de infracțiuni, constatate până la ora 17.00

MAI: 24 de infracțiuni, constatate până la ora 17.00

DISTRIBUIȚI

Comisarul Christian Ciocan, reprezentantul Ministerului de Interne, a anunțat că până duminică, la ora 17.00, s-au înregistrat 24 de infracțiuni la Legea privind alegerea președintelui.

Potrivit sursei citate, un membru al comisiei de la Secția specială Gara de Nord a depus plângere la Poliție privind faptul că în urna de vot au fost introduse mai multe buletine decât votanți în cursul zilei de duminică. Procesul de votare a fost întrerupt, iar polițiștii fac verificări la locul faptei.

În localitatea Pișcot din Satu Mare, un membru al comisiei de votare a votat și pentru soția lui care nu era de față. El a fost exclus din comisie și i s-a întocmit dosar penal.

În județul Bacău, o persoană a venit la votare cu două buletine de vot pe care le avea deja la ea. Polițiștii fac verificări să afle de unde proveneau buletinele de vot.

În localitatea Săgeata, din județul Buzău, un agent de poliție care transporta membrii comisiei la secția de votare a fost lovit de un bărbat aflat în stare de ebrietate, cel din urmă fiind dus la secție pentru audieri.

În localitatea Grămești, din județul Suceava, o persoană a reclamat faptul că în localitate se distribuiau bunuri pentru ca cetățenii să voteze un anumit candidat.

În Vadu Moldovei, din județul Suceava, o persoană a reclamat faptul că într-o comună din apropiere, un cetățean cu un autoturism transporta persoane la secția de votare din localitate.

În localitatea Coroiești, din județul Vaslui, un bărbat a reclamat faptul că un reprezentat al Administrației Publice nu l-a lăsat să-și exercite dreptul la vot.

În localitatea Tătărăști, din județul Iași, două persoane au votat având actele de identitate expirate. În caz s-a întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.