DISTRIBUIŢI

Înainte de a-și cere banii pe concediul neefectuat la Ministerul Sănătății, bani care oricum i se achitau la încetarea mandatului de ministru, obscurul Nelu Tătaru a inițiat și semnat Ordinul  2171
pentru stabilirea Normelor privind autorizarea, organizarea și funcționarea centrelor de vaccinare împotriva COVID-19.

Conform acestor norme, în momentul în care o persoană se vaccinează anti-COVID primește o adeverință doveditoare de vaccinare care se listează din sistemul informatic a Registrului Electronic Național al Vaccinărilor. Ce a uitat Tătaru să publice în Monitorul oficial? Exact modelul adeverinței. Astfel s-a ajuns că deși pe site-ul guvernamental https://vaccinare-covid.gov.ro/ ni se promite că  adeverința doveditoare de vaccinare va cuprinde și data nașterii, în realitate adeverința nu conține această informație, ceea ce face persoana care s-a vaccinat identificabilă doar după seria și numărul cărții de identitate, care e un document de călătorie acceptat doar în câteva țări, pentru că nici măcar CNP-ul nu este menționat pe adeverință.

Astfel că în țările din afara Europei unde cărțile noastre de identitate fără cip și fără data nașterii figurată distinct, nu sunt luate în seamă, nu vom putea să folosim adeverința de vaccinare.

Am încercat astăzi să aflăm cine a elaborat modelul adeverinței cu antetul Ministerului Sănătății dar plini de responsabilitate cum îi știm, funcționarii români întrebați ne-au explicat senini: „aaaaa, dar se generează din calculator”. Așadar prinde orbul, scoate-i ochii!

Cum speranța românilor moare ultima, sperăm și noi că la a doua vaccinare va figura pe adeverință și data nașterii sau CNP-ul pentru a putea autoritățile de la frontierele țărilor din afara UE să compare adeverința cu pașaportul.

 

7 ARII

  1. Mii-mi plași cî diesiemnili animati di pi adivierințî șî șpațîili albi ari așieiaș’ suprafațî ca șî zuona scrisî cu datili iesiențîiali ali piersoaniii.

  2. Nelu Tătaru este modelul de carierist promovat de gruparea lui Orban și asociații din zona Big Farma, adică un pseudo intelectual cu in limbaj sărac, servil fata de șefi, incapabil să și asume rolul de șef sau macar să și asume responsabilități profesionale, un personaj modelul Pristanda din piesele lui Ion Luca Caragiale.

    • Dobi’ Rares Bogdan, vice-presedinte PNL, tocmai a spus la TV AlephZero ca Nielu a fost CEL MAI BUN MINISTRU AL Sanatatii… Astia traiesc in alt film, si acolo in filmul ala trebuie bagati la puscarie.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.