Acasă Dezvăluiri GRAUR: Ioanel Sinescu are patru plagiate neretractate încă. Prejudiciate, Academia Română, UMF...

GRAUR: Ioanel Sinescu are patru plagiate neretractate încă. Prejudiciate, Academia Română, UMF și Academia de Științe Medicale

DISTRIBUIȚI

Începând cu anul 2014 Grupul pentru Reformă şi Alternativă Universitară, GRAUR, a dezvăluit patru plagiate pe care academicianul Ioanel Sinescu apare ca autor și pe care refuză să le retracteze.
Ioanel Sinescu este academician, profesor și fost rector al Universității de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti. Este decorat cu Ordinul „Steaua României” în grad de Cavaler din partea instituţiei Preşedintelui României, e doctor honoris causa al instituţiilor Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu”, Cluj-Napoca și Universitatea de Medicină si Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, Chişinău.
În Indexul operelor plagiate în România care poate fi accesat AICI, numele academicianului apare la patru poziții:

1. SURCEL C.; MIRVALD C.; GINGU C.; UDREA Andreea; SAVU Carmen; and SINESCU Ioanel. Morphological aspects of the kidney: can normality be predicted? Rom J Morphol Embryol.. 2011. ISSN 1220-0522 (print). ISSN 2066-8279 (online). Lucrarea din care s-a plagiat este: GLODNY Bernhard, UNTERHOLZNER Verena, TAFERNER Bernadette, HOFMANN Karin, REHDER Peter, STRASAK Alexander and PETERSEN Johannes. Normal kidney size and its influencing factors – a 64-slice MDCT study of 1.040 asymptomatic patients. BMC Urology. 2009, 9(1).

2. SINESCU, Ioanel. Litiaza aparatului urinar. În Urologie clinică, Bucureşti, Amaltea. 1998. Lucrarea din care s-a plagiat este: SPIRNAK, J.P. and RESNICK, M.I. Urinary stones. In: TANAGHO, E.A. and McANINCH, J.W. eds. Smith’s General urology. 13th edition. Norwalk, California: Appleton & Lange. 1992.

3. SINESCU, Ioanel. Traumatismele aparatului uro-genital. În Urologie clinică, Bucureşti, Amaltea, 1998. Lucrarea din care s-a plagiat este: McANINCH, J.W. Injuries to the Genitourinary Tract. In: TANAGHO, E.A., McANINCH, J.W. (Eds). General urology. 13th edition. Los Altos, California: Lange Medical Publications. 1992.

4. SINESCU, Ioanel. Tumorile renale parenchimatoase. În Urologie clinică, Bucureşti, Amaltea. 1998. Lucrarea din care s-a plagiat este DREICER, R. and WILIAMS, R.D., Renal Parenchymal Neoplams. In: TANAGHO, E.A. and MCANINCH, J.W. Eds. Smith’s general urology, 13th edition. Norwalk: California: Appleton & Lange. 1992.

Numele lui Ioanel Sinescu apare în dosarul de luare de mită al doctorului Mircea Beuran în legătură cu vânzarea de posturi universitare. Detalii AICI.

4 COMENTARII

 1. Aproximativ 2.000 de politruci MAJORITATEA RETARZI ORDINARI au distrus vietile a 5 milioane de romani si pentru aceasta performanta ne cer astazi salarii imense si pensii speciale. 2 000 de parlamentari, ministri si secretari de stat, prefecti, primari, presedinti de Consilii Judetene, sefi de agentii si autoritati nationale. Cu totii, printre cei mai bogati si mai fericiti romani. Cu totii, la cea mai simpla raguseala se duc la doctor la Viena. Cu totii au copii la studii sau rezidenti la mii de kilometri departare. Cu totii au uitat de mult sa mearga pe jos sau cu autobuzul.
  TOTI AU DOCTORATE SI TITLURI false, DE TOT FELELU.
  PENTRU A OPRI CORUPTIA PE PLAIURILE MIORITICE CARPATO-DANUBIENE CE DAINUIE DE MII DE ANI E NEVOIE DE RIGOARE SI FERMITATE.
  CEI CE SUNT DOVEDITI A FI CORUPTI (sa nu fie ucisi indiferent de grad ori functie ca in CHINA ). Acestia sa fie condamnati pe viata la locul de munca necalificata executand orice sarcini de necalificati. CAZAREA SA FIE FACUTA TOT LA LOCUL DE MUNCA.

 2. DE CE AU AJUNS SA FIE DE RAHAT ORDINELE SI MEDALIILE PREZIDENTIALE ,”distribuite” dupa 1989…..???
  Președintele Klaus Iohannis l-a decorat, joi, cu Ordinul Național „Pentru Merit”, în grad de Cavaler, pe deputatul Silviu Vexler, președintele Grupului Parlamentar România-Israel.
  Însă, ceea ce se știe mai puțin este faptul că Silviu Vexler este unul dintre cei nouă deputați ai minorităților care au ajutat PSD și ALDE să treacă proiectul de modificare a Codului Penal, un proiect care îl ajuta tocmai pe Dragnea să scape de dosarul penal. Mai mult, Liviu Dragnea și prietena sa, Irina Tănase, s-au numărat printre invitații speciali ai deputatului Silviu Vexler la nunta acestuia din 2017, Vexler postând atunci pe Facebook fotografii cu Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.