Acasă Dezvăluiri Ilie Botoș se dă cercetător științific la o „academie” din Germania care...

Ilie Botoș se dă cercetător științific la o „academie” din Germania care de fapt e un club de arte marțiale

DISTRIBUIȚI

Efectul de halou reprezintă o predilecție cognitivă unde un atribut influențează celălalte atribute. În limbaj comun, de exemplu, dacă iți place coca-cola vei cumpăra și un nou produs scos de companie în ideea că n-are cum să fie rău. Așa am ajuns și eu să-i analizez CV-ul lui Ilie Botoș: m-am gândit că dacă a fost sclavul lui Gabriel Oprea în ultimii 6-7 ani probabil e la fel de escroc și grobian ca și stăpânul care l-a scos din groapa unde îl aruncase fuga lui Omar Hayssam din 2006 când Botoș a fost nevoit să demisioneze la pachet cu șeful de la „doi și-un sfert” Virgil Ardelean (cunoscut și sub „diminutivul” Vulpea) și cu sclavii lui SOV: infractorul post-mortem  Radu Timofte, șeful SRI și Gheorghe Fulga, șeful SIE.
Ilie Botoș s-a remarcat în ancheta în cazul elicopterului IAR-330 nr. 72 în care se aflau, arestați, generalii Nuță, şeful Inspectoratului General al Miliției române, fostul şef al Direcției a IV-a – Contrainformaţii Militare şi adjunctul său, general-maior Velicu Mihalea și care a fost doborât de militarii din garnizona Alba Iulia cu rafale scurte, de câte 3-5 proiectile de diferite calibre, de la sol. 12 proiectile calibru 7,62 mm au atins aparatul, avariind instalaţia de alimentare cu combustibil şi pe cea a comenzii hidraulice, elicopterul prăbuşindu-se şi luând foc. Toţi cei din elicopter au murit arşi.
Botoș a închis dosarul ca fiind un accident de muncă provocat de echipajul elicopterului.
Aranjamentul ca Ilie Botoș să se ocupe de dosar l-a făcut „bătrânul” general-maior Ioniţă Botoș, șeful comandamentului Serviciilor Armatei în 1990, cel care a primit pe 14 iunie 1990, de la Ion Iliescu, ordinul de a încazarma și hrăni circa 990 de mineri în două unităţi militare ale MApN de pe şoseaua Olteniţei din Bucureşti. Ofiţerii de intendenţă ale celor 2 unităţi care au dus la bun sfârşit această misiune erau locotenenţii majori Gabriel Oprea şi Eugen Bejinariu.

Astăzi vă prezentăm din seria „CV-ul generalului Botoș”: episodul 1 – „Cercetarea științifică”

CV-ul generalului Ilie Botoș se întinde pe trei pagini. În pagina a doua, Botoș ne spune că din 2006 și până în prezent este „coordonator al programului de cercetare științifică „Antrenamentul reflex integrat și aplicațiile lui în pregătirea forțelor de operații speciale” al  Academiei Internaționale de Arte Marțiale din Germania”.

Această cercetare științifică ce durează, iată, de zece ani ne-a impresionat și imediat am căutat această „Academie”, tocmai din Germania. Dar stupoare: „academia” e de fapt un dojo aflat în Hanau, Germania și condus de John(Ion) Huzu. Vezi foto jos. Pagina oficială a acestui dojo, nu funcționează. http://www.shinkami.de/
O simplă căutare pe google demostrează că această „Academie” nu este un institut de cercetare cum lasă să se creadă în impostura sa, Ilie Botoș, ci este un club de arte marțiale, un dojo.
Conform wikipedia, un dojo în lumea occidentală este o sală unde se practică arte marțiale japoneze. Dar despre „artele marțiale” pe care le practică Ilie Botoș și despre „mentorul lui japonez”, în episodul următor.

Așteptăm cu interes spre publicare și punctul de vedere față de acest articol al Ministerului Afacerilor Interne că dacă românii au înghițit gălușca de 1,90 metri, MAI trebuia să verifice CV-ul la angajare, nu? 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.