Home Dezvăluiri Juniorii Hrebenciuc și Cocoș 50-50 la magazinul H&M din centrul vechi

Juniorii Hrebenciuc și Cocoș 50-50 la magazinul H&M din centrul vechi

DISTRIBUIŢI

Conform procurorilor DNA, Andrei Hrebenciuc controlează și este beneficiarul unei firme offshore din Nicosia, Majura Limited, care ar fi urmat să preia prin Reședința Vârstnicilor SRL cele 43 de mii de hectare de pădure din dosarul retrocedărilor ilegale de păduri. Jurnaliștii de la Riseproject  fac o amplă investigație în care demonstrează că Andrei Hrebenciuc și Alin Cocoș, fiul lui Dorin Cocoș, sunt asociați 50%-50% în frumoasa clădire ce adăpostește magazinul H&M din centrul vechi. Documentele obținute de RISEproject de la registrul companiilor din Cipru arată că Majura Limited este deținută, în cote egale, de alte două firme din insula mediteraneană: Kklaw Nominees Limited și Ndolan Limited. Așadar Andrei Hrebenciuc controlează de fapt aceste două offshore-uri.
Clădirea din centrul vechi, este deținută de firma  Lipscani 30-34 Centre SRL din care Alin Cocoș deține jumătate, cealaltă revenindu-i offshore-ului cipriot, Ariliaco Trading Limited ale cărui acționari sunt aceleași Kklaw Nominees Limited și Ndolan Limited, adică aceleași firme care controlează Majura Limited. Deci Alin Cocoș 50%, Andrei Hrebenciuc 50%.
Mai mult firma Lipscani 30-34 Centre SRL este, începând cu iulie 2014, administrată de Carmen-Elisabeta Drăgoi, directorul firmei Reședința Vârstnicilor și de Olguța Chiriac, mama lui Alin Cocoș, prima soție a lui Dorin Cocoș.
 Investigația integral la riseproject.ro

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.