Home Dezvăluiri Liviu Dragnea a mințit: fratele său avea propriile sale probleme penale

Liviu Dragnea a mințit: fratele său avea propriile sale probleme penale

DISTRIBUIŢI

Lipsit de orice urmă de onoare, Liviu Dragnea, condamnat în dosarul REFERENDUMULUI, a mințit fără să clipească că fratele său a murit din cauza dosarului său penal: „Simt o mare nedreptate. De asemenea, am două regrete uriaşe. Nu am spus-o până acum, pentru a nu influenţa justiţia. Fratele meu a murit din cauza acestui dosar. Familia mea este aproape distrusă. Am trecut peste asta. Nu sunt vinovat”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Fratele lui Liviu Dragnea a decedat în august 2013, la vârsta de 58 de ani, presa relatând atunci că acesta suferea de cancer şi că a avut o lungă perioadă de suferinţă din cauza acestei boli.

Adevărul pe care nu-l spune Dragnea este că Viorel Dragnea avea propriile sale probleme penale, fiind percheziționat în vara lui 2012  în dosarul de evaziune fiscală al clanului BUTOANE, în care era cercetat și senatorul (pe atunci) PSD Cezar Măgureanu.
Ziarul Curentul relata în 2 august 2012: „Potrivit surselor ziarului Curentul, Liviu Dragnea i-a amenințat direct pe polițiștii care și-au permis să facă percheziții acasă la fratele său, Viorel Dragnea, în dosarul de evaziune fiscală în care este cercetat și senatorul PSD Cezar Măgureanu, alături de celebrul clan „Butoane“ din Giurgiu. Sursele noastre, apropiate anchetei , ne-au declarat că Liviu Dragnea a năvălit peste polițiștii care făceau percheziții la fratele său și i-a amenințat că îi va da afară din poliție. Polițiștii erau „vinovați“ de faptul că își făceau datoria , dar acest lucru nu l-a împiedicat pe Dragnea să-i amenințe că-i lasă fără serviciu. Interesant este că fratele lui Dragnea, Viorel Dragnea, a fost și el  polițist, fiind acum în rezervă și prin urmare știe cum e cu executarea ordinelor de serviciu. Dar probabil că puțin îi pasă atâta vreme cât și-a chemat fratele, marele baron roșu de Teleorman, pentru a-i amenința pe reprezentanții statutului care-și făceau datoria. Cam așa înțeleg liderii PSD să respecte instituțiile statului și aplicarea legii.
De altfel, într-un interviu acordat unui trust de presă prieten, Liviu Dragnea admitea indirect că cineva din familia sa a fost aproape de o arestare , dar aceasta nu a mai avut loc.” S-a dorit ca cineva din familia mea sa fie arestat. Nu pot detalia”. De ce nu s-a mai ajuns la arestare ? Liviu Dragnea n-a mai precizat, dar răspunsul poate fi găsit în demersul descris mai sus.
La finalul discuției, Dragnea declara mândru ” Închei spunând că nu mă sperie niciun fel de amenințare. La mine reacția este invers!”. Adică amenință el, așa cum s-a întâmplat și în cazul polițiștilor veniți să facă perchiziții la fratele marelui om politic social-democrat.”
 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.