Home Dezvăluiri MTS și MDRAP caiete de sarcini la indigo. TOTALSOFT transformă ministerele în...

MTS și MDRAP caiete de sarcini la indigo. TOTALSOFT transformă ministerele în holdinguri

DISTRIBUIŢI

Ieri v-am prezentat cazul licitației de la MTS-ul condus de fosta campioană Gabi Szabo pe domeniul ultraspecializat de IT. Deși în luna noiembrie 2014, inspectori ai Comisiei Europene au verificat licitațiile pe IT din România și au dispus suspendarea plăților fondurilor pentru acest domeniu trimițând o scrisoare Guvernului României în care î-au cerut lui Victor Ponta să ia cinci măsuri anume. Bineînțeles că aceste măsuri nu s-au luat, ba mai mult, licitațiile măsluite pe IT continuă în ministere pentru că acest domeniu este unul foarte complicat de pătruns și de înțeles. Dar nu vă culcați pe o ureche dragi angajați în ministere. Sunt pline pușcăriile de șmecheri care s-au crezut specific mai deștepți decât procurorii și judecătorii.

Astăzi vă prezentăm o altă licitație pe IT cu cerințele identice cu cele de la MTS: Ministerul Dezvoltării Regionale și  Administrației Publice se transformă și el conform propriilor cerințe în societate comercială și HOLDING!!

Așadar: Ministerul Dezvoltarii Regionale si a Administratiei Publice  a pornit procedura de atribuire,  licitație deschisă – ”Achiziție de servicii de implementare sistem informatic integrat în cadrul proiectului ”Sistem integrat de management al activităților de investiții, control și integritate în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice” – cod SMIS 38550 .

Ministerul Tineretului și Sportului a lansat o procedură de achiziție pentru  licitație deschisă pentru atribuirea Contractului de furnizare având ca obiect „Asigurarea infrastructurii necesare și implementarea unui sistem informatic integrat pentru optimizarea și remodelarea fluxurilor informaționale pentru proiectul „Îmbunătățirea procesului decizional la nivelul Ministerului Tineretului și Sportului – Inovație și învățare” SMIS 32923”, având Anunț de participare publicat în SEAP cu nr. 161046 din 08.07.2015.

Ceea ce este incredibil, este că în ambele licitații cerințele sunt identice, dar sunt pentru o societate comercială de tip holding . Incredibil, dar adevarat!

Astfel, în ambele caiete de sarcini se cere:

Sistemul trebuie să ofere soluţie cu privire la reglementările BNR şi la raportarea CRB referitoare la debitele pe care clienţii le înregistrează la companiile de tip IFN. Pentru ambele ministere aceaste cerinte sunt ridicole!

In ambele caiete de sarcini se mai cere: Sistemul trebuie să ofere suport pentru multiple standarde contabile (IFRS, GAAP); Deci ambele ministere se pregatesc sa fie societati comerciale ce raporteaza IFRS!

Ambele ministere se pregatesc de export masiv, deoarece in ambele caiete de sarcini se cere : Sistemul trebuie să asigure calculul taxelor şi comisioanelor vamale pe baza Codurilor Vamale internaţionale;

Ambele ministere sa pregatesc sa fie societati HOLDING!! , deoarece in ambele caiete de sarcini se cere ca : “ Sistemul trebuie să poată realiza managementul paralel al locaţiilor instituției sau a celorlalte societăţi, părţi ale unui holding, chiar dacă sunt total independente. “ De ce vor ministerele noastre sa se transforme in HOLDING? 

Ambele ministere vor sa faca POLITICI DE FIRME!! In ambele caiete de sarcini se cere:  “ Sistemul trebuie să permită diverse reevaluări solicitate pe baze legale sau pe baza politicilor de firmă;” – oare ce politice de firme fac cele doua ministere?

Se mai cere ca : Pentru instituţiile cu un număr mare de parteneri şi operaţiuni financiare, sistemul dispune de închidere automată a avansurilor cu facturile apărute ulterior; si parca nu ar fi sufficient se mai cere si : Sistemul trebuie să asigure toate rapoartele legale (locale, reglementate de Băncile Naţionale sau de Uniunea Europeană) şi o gamă largă de rapoarte uzuale; ce mai societati comerciale in toata regula.

Dar iată că marele mister a fost DECONSPIRAT deoarece la licitația de la Ministerul Dezvoltarii Regionale și Adminstratiei Publice au fost următorii ofertanți:

1.Asocierea S.C. Total Soft S.A. – S.C. Unique Solutions S.R.L., lider al asocierii S.C. Total Soft S.A.:

– S.C. Total Soft S.A. cu sediul social în localitatea Voluntari, Șos. București Nord nr. 10, Județ Ilfov; CUI 26334039; Număr de ordine în Registrul Comerțului J23/1438/2011; 

– S.C. Unique Solutions S.R.L. cu sediul social în Municipiul Iași, Str. Stejar nr. 20B, Județul Iași; CUI 16025125; Număr de ordine în Registrul Comerțului J22/2407/2003;

2.Asocierea S.C. Master Techology Systems S.R.L. – S.C. European Funds Invest S.R.L. – S.C. Technology Network Services S.R.L., lider al asocierii S.C. Master Techology Systems S.R.L. cu sediul în București Sector 1, Calea Floreasca nr. 169; CUI 23349167; Număr de ordine în Registrul Comerțului J40/3115/2008;

-S.C. European Funds Invest S.R.L. cu sediul social în București Sector 1, Șos Pipera nr. 4; CUI 27344855; Număr de ordine în Registrul Comerțului J40/8357/2010;

-S.C. Technology Network Services S.R.L. cu sediul social în București Sector 1, Str. Panait Istrati nr. 43A; CUI 31195204; Număr de ordine în Registrul Comerțului J40/1502/2013;

-S.C. SMART Control S.R.L. (subcontractant) cu sediul in Str. Serg. Maj. Nedeleanu nr. 12, Sector 5 București; CUI RO15362947; Număr de ordine în Registrul Comerțului J40/4980/2003.

Dar să nu credeți ca asta înseamnă că au fost doi ofertanți. Nu, a fost de fapt, unul singur.

TOTALSOFT este secretul acestor licitații.

Dacă ne uităm pe site-ul companiei găsim la ofertă, ați ghicit, cerințele din caietele de sarcini de la cele două ministere pentru societăți comerciale și societăți de tip HOLDING.

Ce dacă TOTALSOFT a dat țepe mari așa cum am aratat chiar noi : ne-a numarat pădurile la  ROMSILVA  dar nu știm câte avem pe milioane de euroi, ne-a numărat studenții la ASE și multe altele!

TOTALSOFT a cucerit cele două doamne de la cele două ministere: suficient ca să publice același caiet de sarcini ridicol și gogonat, cu cerințe de societăți comerciale și de HOLDING, caiete de sarcini ce nu conțin aproape nicio cerință obligatorie pentru o instituție bugetară!  

Nu știm ce farmec are acest Liviu Dragan, proprietar TOTALSOFT de nu i-a rezistat niciuna din cele două doamne și  SEVIL SHHAIDEH și  GABRIELA SZABO! Dar când vom descoperi promitem să vă anunțăm imediat.

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.