Home Dezvăluiri Șeful IPJ Vaslui, originar din Văleni, protectorul violatorilor?

Șeful IPJ Vaslui, originar din Văleni, protectorul violatorilor?

DISTRIBUIŢI

Cazul violului din Văleni a făcut înconjurul României. Românii sunt indignați de evoluția procesului și deși judecătorul Cristi Dănileț, membru CSM a încercat prin nenumărate postări pe facebook să determine opinia publică să accepte că procesul se desfășoară doar în sala de judecată unde peste judecător nu mai este decât Dumnezeu, n-a reușit să oprească tăvălugul. Nici nu-i de mirare! Românii nu au încredere că cei șapte vor fi pedepsiți atât timp cât au fost lăsați în libertate deși trei și-au recunoscut vina iar ceilalți patru au admis că fata le-a cerut să o lase să plece și că a leșinat de câteva ori. Nu toți sătenii din Văleni sunt de partea violatorilor. Corespondentul nostru la fața locului a aflat că Mihai Carp, șeful IPJ Vaslui este din Văleni și este rudă cu doi dintre violatori și cu săteanul care le-a amenințat pe jurnaliste cu violul în grup. La minutul 1.39 în înregistrarea PROTV de AICI se vede cum ascultă polițiștii locali ordinele rudei lui CARP, bărbatul în tricou maro. Sătenii susțin că omul se numește Ionel Moldoveanu și l-au pus pe corespondentul nostru să jure cu mâna pe Biblie că nu va spune nimănui cine sunt cei ce ne-au dat informațiile. Oamenilor le e frică de el și de alți șmecheri din sat care umblă cu săbii și o bagă fără ezitare în cineva când vor să se răzbune. În Vaslui despre vălenari circulă o povață: cică pe drumul spre Iași, când treci prin Văleni cu mașina trebuie să mergi foarte încet că oamenii sunt mai mereu beți și dacă lovești pe vreunul sar toți sătenii, te scot din mașină și-ți dau cu sapele în cap. 
Societatea civilă și presa încearcă să înțeleagă cum de s-a ajuns ca cei șapte să fie lăsați în libertate și apoi să o amenințe și să o denigreze pe fată pe facebook, prin intermediari etc. Cu supravegherea infractorilor în arest la domiciliu sau sub control judiciar nu se mai ocupă justiția, ci POLIȚIA! Dar dacă șeful IPJ e în conflict de interese ce să facă polițiștii ăia din Văleni care răspund până și la ordinele țăranului care le amenință pe jurnaliste cu violul!
Nu știm ce susținere politică a avut Mihai Carp care conduce Poliția Județului Vaslui de 10 ani având în vedere că polițiști din cadrul Inspectoratului au fost implicați în trafic de persoane, cămătărie, au protejat rețele transfrontaliere de falsificatori de carduri și au fost descoperiți și prinși de DIICOT structura centrală și totuși el a rămas în funcție.

De altfel, Mihai Carp s-a făcut remarcat în luna octombrie 2011 declarând într-o conferință de presă că nu există grupuri infracționale monitorizate, în acel moment de subordonații săi. „În acest moment, nu există grupuri infracționale în județul Vaslui pe care noi să le avem în urmărire. Numărul infracțiunilor sunt (n.r. acordul special îi aparține) în creștere față de anul trecut, însă raportat la situația pe țară stăm destul de bine”, a spus Mihai Carp, citat de presa locală. La o simplă căutare pe google cu „grup infracțional Vaslui” apar 128,000 de rezultate. Dacă e să-l credem pe Carp, înseamnă că acesta și-a luat salariul degeaba, grupurile infracționale crescând în mai puțin de 4 ani de la zero la oricâte.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.