Home Dezvăluiri Soțul judecătoarei care a eliberat violatorii, prieten cu șeful IPJ Vaslui și...

Soțul judecătoarei care a eliberat violatorii, prieten cu șeful IPJ Vaslui și consăteni cu violatorii

DISTRIBUIŢI

După cum scriam și zilele trecute, Mihai Carp, șeful IPJ Vaslui, este originar din satul Văleni, unde locuiesc familiile celor șapte bestii care au nenorocit o fată de 18 ani. Judecătoarea care i-a lăsat liberi chiar pe cei trei violatori care și-au recunoscut faptele cu motivarea că „cu privire la subzistenţa temeiurilor ce au fost avute în vedere la luarea măsurii arestării preventive, din oficiu, instanţa, analizând circumstanţele reale și personale ale inculpaţilor, constată că inculpaţii Boicu Ionuţ Bogdan, Rotaru Alin Dumitru și Surleac Ioan sunt la prima încălcare a legii penale; au recunoscut săvârșirea faptelor și sunt dispuși să achite daunele morale persoanei vătămate, așa cum s-a luat act de către instanţă prin încheierea de ședinţă din data de 19.03.2015, existând și posibilitatea retragerii plângerii faţă de inculpatul Surleac Ioan cu privire la infracţiunea de viol, în cazul în care nu se va schimba încadrarea faptei”, este căsătorită cu un prieten de-al lui Carp.
Adică, hotărârea judecătoarei rezumată este: ei au violat dar acum sunt dispuși să-i dea bani victimei și este posibil ca fata să-și și retragă plângerea. Noi am adăuga că există și posibilitatea ca să pice un meteorit care să cadă peste arestul de la Vaslui. Ca să nu mai spunem că dacă ar fi stabilit un judecător eventuale daune morale, plata acestora s-ar fi făcut obligatoriu și nu-i întreba nimeni pe cei șapte monștri dacă sunt de acord sau nu.
Așadar sursele noastre din Văleni ne-au declarat (tot sub jurământul corespondentului nostru pe Biblie că nu le va dezvălui identitatea) că Viorel Moldovan, soțul Georginei Moldovan este din Văleni și e bun prieten cu Mihai Carp șeful IPJ.  Și avem și un mesaj pentru Carp: nu mai încerca printre săteni să afli cu cine am vorbit în Văleni că informațiile pe care le publicăm sunt strânse deja, corespondentul nostru NU mai calcă prin Văleni și NU dă telefoane sătenilor. Vezi să nu cumva să irosești resursele statului în acest sens.
Viorel Moldovan este specialist IT – șeful departamentului din Tribunalul Vaslui.
Georgina Moldovan e absolventă a universității particulare ”Mihail Kogalniceanu” din Iași (2005), și și-a început cariera în justiție în 2006, ca grefier. După doar un an a devenit auditor de justiție iar din 2009 a ocupat un post de judecător stagiar. Abia din 2011, potrivit decretului de numire, devine judecător delegat la Vaslui și în doar doi ani Moldovan devine președintele Judecătoriei Vaslui. Cariera fulminantă a judecătoarei Moldovan este inexplicabilă dacă privești motivarea eliberării violatorilor precum și prin prisma faptului că a luat nota 0 la examenul de inspector CSM la specializarea penal. Sperăm din tot sufletul că nota a fost obținută prin neprezentare, documentul CSM nespecificând asta. După doar 5 zile de la decizia eliberării primilor trei violatori, plenul CSM îî aprobă cererea judecătorului Georgina Moldovan de detaşare la Şcoala Naţională de Grefieri (SNG), unde, în calitate de formator, va preda procedură penală.
Și cariera lui Viorel Moldovan ca specialist IT – șef de departament ne surprinde. După cum știm un IT-ist bun este foarte dar foarte atent la detalii pentru că dacă greșește o literă sau pune un punct în loc de virgulă într-un soft, rezultatul este denaturat. Un IT-ist neatent la detalii este unul mediocru. IT-istul Moldovan este neatent la detalii, el completând în aproape toate declarațiile de avere numele soției greșit: Georgiana Moldovan în loc de Georgina Moldovan. Viorel Moldovan a încasat și el bani ca formator la Școala Națională de Grefieri. Ce convenabil, ce posturi călduțe. Ce bine se mai potrivesc cei doi.

 

CITEȘTE ȘI PROCUROARELE DIN CAZUL CELOR 7 VIOLATORI, AFACERI DE FAMILIE ÎMPREUNĂ

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.