Home Dezvăluiri Surse: Cătălin Cîrstoiu face listele cu viitorii directori de spitale. Acțiunea e...

Surse: Cătălin Cîrstoiu face listele cu viitorii directori de spitale. Acțiunea e quid pro quo

DISTRIBUIŢI

Directorul Spitalului Universitar de Urgență București și Decan al UMF Carol Davila, Cătălin Cîrstoiu este bine ancorat în PNL, via PDL. Cătălin este finul lui Traian Băsescu și fiul lui Ion Cîrstoiu care a fost 8 ani deputat PD de Argeș, fost director la ITA Argeș înainte de 1989 și după 1990, vașnic FSNist local, prefect și primar al Piteștiului. Cu bunele sale conexiuni în PNL, Cîrstoiu a reușit să îi ia în 2020, în timpul mandatului PNL-istului Nelu Tătaru, funcția de director al SUUB amantei lui Sorin Oprescu, Adriana Nica, o profitoare a relațiilor din PSD.

Cîrstoiu, care a devenit medic primar înainte de a-și termina rezidențiatul, după cum ziarul Curentul a relatat în urmă cu un an, a început în ultimele zile, după cum susțin sursele noastre, să contacteze diverși medici din spitale care sunt și cadre universitare pentru a le propune să preia funcțiile de manager și de director medical la spitalele aflate în subordinea Primăriei Capitalei.

Cîrstoiu le promite sprijinul său medicilor pe care i-a ales pentru a obține locul de manager sau de director medical și le cere în schimb să-l susțină pentru funcția de rector când se vor organiza alegerile viitoare la UMF Carol Davila. La observația noastră că alegerile la termen vor fi peste trei ani, sursele ne-au explicat că promisiunile de instalare  sunt pentru a doua jumătate a anului 2021 iar în cei doi ani care vor urma până la alegeri, Cîrstoiu intenționează să strângă echipa susținătoare inclusiv din spitalele aflate în subordinea Ministerului Sănătății unde Cîrstoiu ar avea relații bune cu un consilier al lui Vlad Voiculescu care i-ar putea sugera ministrului niște nume pentru funcții de conducere.

Nicușor Dan a anunțat la mijlocul lunii ianuarie prelungirea mandatelor actualilor manageri până în iunie 2021 când se vor organiza concursuri. La seria precedentă de concursuri organizate în 2017 pentru conducerea spitalelor aflate în coordonarea ASSMB, Cătălin Cîrstoiu chiar a făcut parte din comisia de examinare (click AICI), ceea ce, spun sursele noastre, îi oferă atúul că știe perfect cum se organizează concursurile.

3 ARII

  1. cum sa nu ne placa ,”guvernul meu” functioneaza ca in fabula Racul, brosca si stiuca de Alexandru Donici, ura, uraaaa , mai facem o tura cu schiurile la Paltinis, partie libera , plecT TOTI acasa ca vine primul schior al tarii !!!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.