Home Dezvăluiri Un nou concurs aranjat pentru un post de director la Apele Române....

Un nou concurs aranjat pentru un post de director la Apele Române. De data asta de un Vicepreședinte PSD pentru un Vicepreședinte UDMR

DISTRIBUIŢI

UDMR și PSD își împart frățește posturile de conducere din Apele Române dintotdeauna. Uneori, dacă nu se înțeleg ca și frate mai mare cu frate mai mic, intervin părinții: europarlamentari sau funcționari de la Curtea de Conturi. Cel puțin așa se laudă Vicepreședintele politic al UDMR Hunedoara, Burjan Gergely (mai pe românește Grigorie), actualul director al SGA Hunedoara. Postul lui a fost scos la concurs pe 25 iulie 2017, de directorul ABA Mureș, celebrul Cristian Bratanovici, vicepreședintele PSD Mureș, cel care l-a mințit în față pe Directorul General al ANAR și față de care s-a început o cercetare disciplinară, desigur îngropată, pentru că a folosit activele SGA Mureș în interesul PSD după cum am relatat AICI.
În anunțul de concurs, Bratanovici (foto stânga) a trecut, ca și condiții de studii, ca pretendenții să fie absolvenți de Construcții hidrotehnice, Îmbunătățiri funciare, Construcții civile și industriale sau Energetică. Burjan a luat foc imediat ce a văzut anunțul pentru că el a absolvit Electromecanică (în tinerețe doar subinginer și mai la bătrânețe s-a făcut și el politician și inginer). Surse din cadrul ANAR care au vrut să-și păstreze anonimatul ne-au declarat că UDMR-istul Burjan(foto dreapta – mesagerulhunedorean.ro) a făcut un scandal monstru că postul de director al SGA Hunedoara aparține UDMR conform înțelegerilor și că el este exclus din start, neputând participa la concurs. Câteva ore mai târziu, Bratanovici publică o erată și introduce și Electromecanica pe lista specializărilor absolvite acceptate. Burjan se laudă că europarlamentarul Winkler Gyula (mai pe românește Iuliu) și consilierul de la Curtea de Conturi Attila Dezsi au șters pe jos cu Bratanovici și că „dacă ar fi trebuit el ajungea până la Kelemen Hunor pentru că, v-am mai spus, postul acesta aparține UDMR!”. Pentru cei care poate nu au înțeles, PSD și UDMR nu sunt proprietarii ANAR ca să-și împartă posturile publice între șefii celor două partide care să mai încaseze salarii barosane de la stat că în privat nu-i angajează nimeni că sunt prea competenți și să delapideze instituția, folosind utilajele, materialele și oamenii din subordine acasă la ei, la fiică-sa sau pe la partide.

Desigur că Bratanovici iar va face o criză de nervi și va susține că e doar o coincidență că s-a introdus în anunț și exact Electromecanica (nu TCM, nu Electrotehnică) și că nu e vorba de un concurs aranjat pentru Burjan. Iar la sfârșitul concursului va câștiga postul chiar Burjan.

Așteptăm să vedem evoluția concursului pentru că, în mod surprinzător, astăzi acesta s-a suspendat. Din experiența noastră așa se întâmplă când la concurs se înscriu mai mulți oameni decât s-a prevăzut în planul de aranjare și trebuie regândită schema pentru ca să câștige cine trebuie. Deși rețeta e simplă și a fost deja brevetată de directorul de Resurse Umane din ANAR, Relu Adam la concursul de la SGA București-Ilfov: directorul în funcție a primit în sală foaia de concurs gata completată cu răspunsurile după cum au reclamat ceilalți concurenți. Contestația a fost respinsă pe loc de Adam și ulterior de Comisia ANAR care a conchis că semnele, deși existau, nu au influențat rezultatul. Mafie autentică. Pe față și cu tupeu!

CITEȘTE ȘI UDMR și PSD își împart posturile bănoase din Apele Române

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.