Acasă Divertisment Spectacolul lui Tudor Gheorghe, cu casa închisă

Spectacolul lui Tudor Gheorghe, cu casa închisă

DISTRIBUIȚI

Conform organizatorilor, spectacolul "Parfumele nebunelor dorinți", pe care Tudor Gheorghe îl va susține, vineri, la Sala Palatului din București, este sold out. Datorită acestui lucru, s-a programat o altă reprezentație pentru concert, pe 9 decembrie. După ce, anul trecut, cântărețul a prezentat concertul "Calvarul unei inime pribegi", care s-a vrut a fi o incursiune în muzica din perioada interbelică, noul spectacol al lui Tudor Gheorghe va fi o continuare a acestuia.
"Nici un gând poetic sau muzical nu l-am lăsat nedus până la capăt. Nu mi-au plăcut lucrurile făcute pe jumătate. Noul spectacol din repertoriul meu (eu pot spune că am un repertoriu de spectacole, nu de cântece) decurge firesc din respectarea acestui principiu," a declarat trubadurul Tudor Ghorghe, cel care are convingerea că vor reveni, încet dar sigur, linia melodică simplă și tangoul în "prea zbânțuita lume de astăzi". Astfel, el va prezenta melodii din repertoriile lui Vasilache, Fernic, Andreescu, Vasilescu, Dendrino și alți reprezentanți de seamă ai muzicii anilor '30, pe care, "spre o mai dreaptă cinstire a lor", Tudor Gheorghe îi pomenește aici, mulțumindu-le pentru tot ce i-au lăsat lui, dar și publicului de ieri și azi: Titi Botez, Dorel Livianu, Cristian Vasile, Jean Moscopol și, bineînțeles, Zavaidoc.
Ca în toate concertele acestui mare artist, există și un mesaj profund, pe care publicul nu are cum să-l treacă cu vederea: tinerii din România se pot mândri într-un posibil dialog cu parteneri, colegi sau prieteni europeni, cu o Românie care a dat lumii, în plan spiritual valori de netăgăduit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.