Acasă Economic-Financiar Tarom locul 4 după Emirates, Lufthansa și AirFrance

Tarom locul 4 după Emirates, Lufthansa și AirFrance

DISTRIBUIȚI

Compania Națională de Transporturi Aeriene Române – TAROM s-a clasat pe locul 4, după Emirates, Lufthansa și Air France la categoria ‘APG Worldwide Airline Reward for Distribution’, ediția a 6-a, din cadrul Conferinței mondiale APG World Connect 2014, care s-a desfășurat la Monaco.

Potrivit unui comunicat al TAROM, remis vineri CURENTUL, anual, APG Network organizează Conferința ‘APG World Connect’ la care participă directori de top ai companiilor aeriene, ai agențiilor de turism, precum și mari jucători din industria transportului aerian. Obiectivul principal al Conferinței este de a prezenta și dezbate evoluțiile, instrumentele și modalitățile de îmbunătățire a vânzărilor și a distribuției produsului.

Anul acesta, tema conferinței, la care au participat 200 de companii aeriene din toată lumea, a fost ‘Air Transport Industry — 2020 Vision’. Companiile aeriene câștigătoare au fost desemnate în urma votului electronic, desfășurat pe parcursul a trei luni, la care a fost invitată să participe întreaga comunitate mondiala a agențiilor de turism.

„Doresc să mulțumesc în numele companiei Tarom atât organizatorilor cât și tuturor celor care au nominalizat compania Tarom, pentru onoarea pe care ne-au făcut-o înmânându-ne acest premiu. Pentru noi, faptul că suntem printre cei mai buni din lume la această categorie, înseamnă încununarea muncii noastre, înseamnă o onoare și o responsabilitate a unei munci pe care vrem să o continuăm cel puțin la același nivel ca până acum’, a declarat Christian Heinzmann, director general al TAROM.

APG (Airline Promotion Group) Network este o organizație globală alcătuită din experți din toate statele lumii cu o remarcabilă experiență în marketingul și distribuția transportului aerian de pasageri. APG Network își desfășoară activitatea de mai bine de două decenii, având în acest moment relații cu peste 200 de companii aeriene, prin cele peste 110 birouri din lume. În România, APG este reprezentată de Regional Air Suport încă din 1999.

Președintele Regional Air Suport (APG) România, Dorin Ivașcu, afirmă că ‘această distincție este în primul rând rodul aprecierii active din partea agențiilor de turism din România și din Europa’, cărora le mulțumește pentru implicare.

Pe 18 septembrie 2014 Compania Națională de Transporturi Aeriene Române a împlinit 60 de ani de existență. Pe parcursul celor șase decenii, pasiunea pentru zbor și grija pentru pasageri au fost definitorii în procesul continuu de îmbunătățire a serviciilor, se arată într-un comunicat remis CURENTUL.

Compania Națională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înființată în 1954 și a crescut în același timp cu aviația românească. TAROM își desfășoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianței SkyTeam, din 1993 membră a Asociației Internaționale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membră a Asociației Companiilor Aeriene Europene (AEA). În prezent, TAROM operează zboruri pe 43 de rute din Europa și Orientul Mijlociu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.